pátek 29. prosince 2017

Baterie do kuchyně se sprchou

Dřezové baterie se sprchou. Stojánkové dřezové baterie. Nástěnné dřezové baterie. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Kupte si kvalitní kuchyňskou baterii.

Vyfiltrujte si, zda chcete stojánkovou, podomítkovou nebo nástěnnou baterii. Pákovou, kohoutkovou, se sprchou. Oblíbené značky jsou Grohe a Franke, ale máme i kuchyňské dřezové baterie dalších výrobců. Vybírejte si Kuchyňské baterie podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.


Praktické vanové baterie se sprchou, elegantní podomítkové, nástěnné, stojánkové na okraj vany. Nejpoužívanější jsou s roztečí 100mm nebo 150mm. K dostání i retro vodovodní kohoutkové baterie. Nabízíme kvalitní dřezové baterie se sprchou světoznámých značek Shock, Blanco, Franke a dalších.


Baterie jsou tlakové s vytahovací sprchou v provedení chromu, nerezu, niklu nebo satyny.

Nabízené dřezové baterie jsou vhodné do moderní i rustikální kuchyně. Sprchové baterie mohou být buď nástěnné nebo podomítkové (dodávány s podomítkovým tělesem, nebo je potřeba dokoupit). Pokud chcete mít ve sprchovém koutu ruční i hlavovou sprchu, doporučujeme zvolit baterii s přepínačem, abyste si mohli přepínat mezi hlavovou a ruční sprchou.


Nabízíme velmi kvalitní stojánkové baterie do kuchyně se sprchou. Značka Franke je zárukou kvality. Baterie z naší nabídky jsou vyrobeny z odolných materiálů.


Zvolit si můžete nerezové, nebo chromované provedení. V obou případech si m. Obecně platí jedno doporučení: kuchyňskou baterii byste měli volit raději vyšší, aby se vám pod ní dobře omývaly potraviny nebo i nádobí. Vanové baterie se sprchou tradičního vzhledu se hodí do starší i moderní koupelny, hlavně vanové baterie pákové se sprchou řady MORAVA v retro stylu si.


Zakládáte si na tom, aby se ve vaší kuchyni skloubila účelnost s designem? Co by byla moderní kuchyně bez stylové baterie ? U nás si vyberete dřezové baterie do kuchyně v desítkách variant. Baterie jsou vyrobeny v tlakovém, ale i beztlakovém provedení a disponují vytahovací sprchou. Tyto stránky používají k poskytování služeb soubory cookie.


Vaše kuchyň by měla mít kvalitní a hlavně víceúčelové baterie , které jsou lehce čistitelné a mají dlouhou životnost. Vodovodní baterie do velkokuchyní (1). Moderní pákové baterie nyní opět střídají klasické kohoutkové, které jsou z moderních materiálů a hodí se do retro kuchyní.


Bronzové, chromové, lesklé či matné, ty všechny najdete v naší.

S vytahovací koncovkou nebo sprchou. Do pracovní desky nebo do dřezu. Franke uspokojí jakékoli požadavky jakékoli kuchyně. Vaše oblíbená baterie Franke bude dokonale ladit s vaším ideálním dřezem Franke.


Jeho největší výhodou je to, že díky stažitelné sprchové hlavě je výtok pohyblivý, čímž se zvýší rozsah hadice, který je navíc nastavitelný a dosahuje asi 100–1cm. Druhý konec je opatřen závažím, díky kterému se hlava baterie snadno vrací do výchozí polohy, zatímco hadice zasahuje do těla baterie. K dispozici jsou i pokročilejší vodovodní baterie s. Montují se přímo na kuchyňskou linku nebo do dřezu. Součástí každé baterie je kompletní příslušenství k montáži a není třeba dokupovat jiné komponenty.


Volba baterie dotváří celkový vzhled kuchyně a dává ji ráz. V nabídce máme především stojánkové baterie s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.