úterý 12. prosince 2017

Bidet závěsný

Money Back Guarantee! Bidetová sprška Optima Montanaro s držákem sprchy a sprchovou hadi. Bidety v závěsném nebo stojícím provedením s otvorem pro bidetovou baterii.


Bidet závěsný

Vše v kvalitě české značky Jika. Kolo Traffic bidet závěsný , s otvorem pro baterii, s přepadem. Závěsný bidet s otvorem pro baterii, Povrchová úprava PERLA. Jika Mio-N závěsný bidet (včetně Easyfit), bílá.


Vidím to hlavne na cestách, keď nemám možnosť použiť bidet , skrátka, nie je to ono :-) Samozrejme by bolo zvláštne, keby som nechválil vlastný výrobok, ale dám Vám úprimnú radu, vyskúšajte ten. Komfortní závěsný elektronický bidet Účel použití - ke komfortnímu používání WC - k ošetřující očistě anální oblasti vodou Vlastnosti - materiál: sedátko. Bidet závěsný Black Diamond Round. Free Shipping Available. WC bidet 2v šetří místo i peníze.


WC s bidetem je velmi dobrá varianta, když hledáte veškerý komfort využívání bidetu, ale přitom potřebujete ušetřit prostor a přitom Vám také záleží na dokonalém vzhledu Vaší toalety. Můžete si sami zvolit, do jaké výšky ho umístíte. Snáze se pod ním také uklízí. Složitější je však jeho instalace i případné opravy – vždy musíte sekat do zdi.


Představuje klasicky funkční design bílé keramické mísy, která nikdy neomrzí. Dokonale hladký povrch zajistí vysokou funkčnost a rychlou údržbu. Hall bidet závěsný 55cm s otvorem pro baterii, bílý.


Bidet závěsný

WC prkénko Vitra Sento duroplast bílá RN030S. Wc závěsné Vitra Shift zadní odpad. Takové uchycení vyžaduje nutné stavebné úpravy, zejména ve vyztužení zdi, aby zvládla unést hmotnost bidetu, ale i člověka. Laufen Pro bidet stojící s otvorem bílý. Výhodou je různě volitelná výška v době instalace a snadnější údržba kolem něj.


Volně stojící bidet : Má „nohu“ kterou je připevněn k. Upload media : S. Style bidet závěsný s otvorem pro baterii, s přepadem. Odstranit ze seznamu Add to list. Rekord bidet závěsný s otvorem pro bat. Keramický závěsný bidet ALAN.


Kolo Varius bidet závesný s otvorem, povrch Reflex. Geberit AquaClean Elekt. Reve závěsný bidet s odnímatleným krytem se Slow Close, s 1. Ks za 500Kč úplně nové a umyvadlo o šířce 50cm za 200Kč. Prodám závěsný bitet 2ks. Závěsné bidety doporučujeme instalovat s podomítkovým modulem PRO BIDET , určeným právě pro bidety.


Na keramické výrobky Jika poskytujeme prodlouženou záruku let. Pro snadnější údržbu doporučujeme bidet objednat se speciálně vyvinutou povrchovou úpravou keramiky Jika. Pouze bidet , baterie není součástí dodávky.


Montáž je doporučena se skrytým rámem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.