pátek 1. prosince 2017

Ocelové výrobky

Základem oceli je surové železo, které se vyrábí ve vysokých pecích ze železné rudy. Ocel ve stavebnictví ve srovnání s jinými materiály má řadu předností: krátká doba výstavby nezávislá na změnách počasí, sc. Nabízené výrobky splňují nejnáročnější kritéria na ně kladená a nachází využití ve všech oblastech průmyslu. Naše služby zákazníkům zahrnují rovněž technická poradenství. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


We mainly devote to production of welded steel constructions. The next field is the burning of precise s. Ocelové výrobky našich členů. Pokusili jsme se přehledně rozdělit základní výrobní portfolia našich členských podniků.


Více informací k jednotlivým kategoriím naleznete v přiložených produktových kartách. Skladem máme kari sítě, betonářskou ocel, L-profily aj. Katalog firem z oblasti ocel, ocelové výrobky. Přehledné členění firem podle oborů a následné filtrování podle lokality. Ověřené informace o firmách z oboru Ocel a ocelové výrobky v regionu Střední.


Ocelové výrobky

Cavan – Blue je obchodně, výrobní společností. Naše výroba a produkty: polotovary a výpalky, strojírenské výrobky , technologické a ocelové konstrukce. I nebo U, ocel betonářská, ocel kruhová, ocel tažená aj. Kromě samotného prodeje kvalitního hutního materiálu a profilů vám poskytneme i další související služby: doprava materiálu – zajistíme dopravu zakoupeného materiálu. PROFILY A TYČE Profily pro stavebnictví najdou uplatnění jako profily betonářské, stavebně dilatační, těsnící, madla na zábradlí, profily pro výstavbu sprchových koutů a zasklívací profily.


Vyrobíme vám brány, opolocení a další výrobky dle vašeho přání. Vyrábím je dle přání zákazníků, proto nejsou žádné dva bary stejné - fotky slouží pouze jako inspirace. Veškeré díly jsou ocelové a ošetřené olejem proti korozi. Do kontaktního formuláře napište o jaký obsah máte zájem a jak byste si případně představovali vnitřek baru.


Ocelové výrobky

Trezorové skříně na zbraně a dokumenty. Dodáváme ocelové konstrukce jako jsou krovy a jiné nosné či podpůrné konstrukce jako kompletní řešení vč. OCELOVÉ VÝROBKY PRO POUŽITÍ V PODZEMNÍM A DŮLNÍM STAVITELSTVÍ STEEL PRODUCTS IN CIVIL ENGINEERING AND MINES Abstrakt Skupina ArcelorMittal vyrábí velmi široký sortiment ocelových profilů. Součástí této skupiny je i Výzkum a vývoj, který je zaměřen hlavně na automobilový průmysl, energetiku a konstrukce.


Typické použití v obecných potrubních systémech (voda, pára), výfukových potrubích naftových motorů a plynových turbín. Od svého založení se zabývá výrobou protipožárních dveří, požárních uzávěrů, revizních dvířek. Velkoobchod s materiály - hutní, nerezové, hliníkové, MAKROLON, jakostní, spojovací, PP, PE, silon, technické plyny, zámečnické práce. Profilové trubky mohou být vyrobeny z nízkolegované oceli třídy 09G2S. Naše společnost vyrábí a montuje kromé montovaných hal také veškeré zámečnické výrobky , navrhujeme ekonomická i nadstandardní řešení zámečnických výrobků dle přá.


Ocelové výrobky

PREST Přerov - česká strojírenská firma, výroba a montáž technologických zařízení pro průmysl chemický, energetický, potravinářský, farmaceutický,. Konstrukce pro technologické celky Vyrábíme ocelové konstrukce pod vzduchotechniku, filtrační, klimatizační, chladící a další zařízení. Po-Čt 7:- 16:hod Pá 7:- 15:hod.


SOS dětské vesničky, z. Fond ohrožených dětí. Nakladetelství UMÚN s. Vyrábíme průměry drátů: - 1mm Pokud zákazník vyžaduje jiné průměry je možno dohodnout. Trvanlivé ocelové obrubníky od společnosti voestalpine Krems Finaltechnik jsou vítanou alternativou k žulovým obrubníkům.


Ocelové výrobky

Díky svým větším kusovým délkám se jednodušeji a lehčeji osazují. Výrobky Systémové regály. Nejdůležitější osobou v naší firmě je zákazník.


Neodmítáme ani ty zákazníky, kteří potřebují vyrobit drobné zámečnické výrobky a nemají jasnou představu o technickém řešení vlastního požadavku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.