pondělí 25. prosince 2017

Odtokové žlaby do sprchového koutu

Naše podlahové žlaby vychází těmto trendům vstříc a nabízí ideální řešení pro váš sprchový kout. Zabudováním podlahového žlabu do sprchového koutu dosáhnete esteticky čisté plochy, která je nejen krásná, ale také se velmi snadno udržuje. Odtokový žlab se při hrubé montáži zapustí do podlahy, kolem něj se.


Odtokové žlaby do sprchového koutu

Některé modely rovných odtokových žlabu již svůj rošt mají. Ztvárněte podlahu sprchového koutu v keramice a nechte si do ní nainstalovat kvalitní žlab do sprchového koutu. Nechybí umyvadla, sanitární keramika (wc, bidety a keramická umyvadla), koupelnov. Odtokové žlaby RAVAK nechají vyniknout krásu dlažby a obkladu, jsou vhodné k chůzi naboso. Ideální k bezbariérovému řešení.


Jejich instalaci usnadňuje snadná, rychlá a přesná. Velkou výhodou tohoto řešení je snadné čištění a údržba. Koupelnové žlaby jsou moderní a elegantní doplněk sprchového koutu.


Nabízíme odtokové žlaby a rošty RAVAK, TECE, HL, SAPHO a další. Vertikální izolační límec je nastavitelný pro jakýkoliv obklad stěny v tloušťce 6–mm. Rozdíl v tloušťkách obkladů se proto nemusí vyrovnávat vrstvou lepidla. Na rozdíl od ostatních liniových žlabů jsou žlaby Flexible přichyceny nejenom do podlahy, ale. Umístění ( do prostoru, ke zdi atd.).


Kvality sifonu (sifon má být vyvinutý speciálně pro odtokové žlaby a má být pevně spojen se zápachovou uzávěrou. Nevolte nerezového žlaby , na které je jen nasazen vaničkový sifon. Ten není ve spojení s nerezovým žlabem nijak zajištěn anebo může být zajištěn nedostatečně).


Plánujete přestavbu sprchového koutu a nevyhovuje Vám sprchová vanička? Nechcete se nechat omezovat rozměry standartních vaniček, toužíte po neobvyklém koutu , nebo potřebujete zachovat rovnou podlahu pro bezbariérový vstup? Dlouhodobě nejpoužívanější spodní částí sprchového koutu je vanička.


I ta však prošla v průběhu let mnoha změnami. Vanička opticky odděluje sprchový kout od zbytku koupelny. Také lépe zabraňuje vytékání vody do samotného prostoru koupelny. Typy sprchových vaniček jsou různé. Od čtverce, obdélníku až po čtvrtkruh.


Daleko větší variabilita přichází v. Sprchové žlaby dotváří design sprchových koutů a dveří. Do sprchových kanálků můžeme zařadit žlaby a rošty. Do prostoru - sprchové odtokové kanálky do prostoru. Rozhodujete se o investování do nového sprchového koutu umístěného bez sprchové vaničky přímo na podlaze? Zvažte všechny okolnosti a pohlídejte si.


Pro tyto instalace nabízíme praktické odtokové žlaby a. Kupte si odtokové žlaby a. Plní velmi důležitou funkci, kdy snadno dosáhnete přechodu z mokra do sucha. Při přechodu z nebo do sprchového koutu nemusíte překonávat žádné překážky. Zvýšíte tím komfort sprchování i bezpečnost. Pěkně řešené jsou především sprchové kanálky, které můžete vybírat mezi chromovými kanálky.


Odtokové žlaby do sprchového koutu

Zabudovaním sprchového žľabu do sprchového kúta, posuniete kúpeľňu do vyššieho štandardu s luxusným nádychom. Týmto vytvoríte bezbariérový vstup, ktorý zaručuje pohodlný a bezpečný prechod z mokrej do j časti kúpeľne. Podľa typu môžete žľab umiestniť.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.