pondělí 25. prosince 2017

Perforovaný l profil pozink

Jejich využití je při výrobě v zámečnictví a sta. Plotové pletivo ( pozink a PVC) objednáváme na míru, dle požadavků zákazníka. Klempířské prvky, plechy na míru, střešní šablony a venkovní parapety L - profil plechu.


SAMOVRTNÝ ŠROUB POZINK á 5mm. Typ bočního profilu , Uzavřený profil. Tahokov se vyrábí z ocelí třídy pozinku a. Barvy a technické kapaliny. Měrná jednotka (MJ) kg Váha MJ. Vhodný pro montáž garážových vrat.


NA ,,C PROFIL STAGE MZ pozink. Nabízíme nerez, nerezová ocel, nerezový materiál, děrované plechy, svitky, trubky. Elektroliticky pozinkovaný ocelový rovnoramenný úhelník je určen pro spojování. Elektrolyticky pozinkovaný ocelový rovnoramenný perforovaný úhelník o. V nabídce jsou profily děrované, jeklové nebo válcované.


L profily mají vyšší odolnost proti korozi. DPH , pro množství 1-5ks. Lemovacie profily Lemovacie profily. Využívajú sa na lemovanie dierovaných plechov a ťahokovu. Naša najširšia ponuka lemovacích profilov s kruhovým, štvorcovým, obdĺžnikovým alebo U prierezom umožní každému zákazníkovi dosiahnuť požadovaný design a bezpečnostnú funkciu.


Zinek je kov využívaný již několik tisíciletí - je měkký, lehce tavitelný a jeho barva je modro-bílá. Hutní pozinkovaný materiál, jako jsou trubky a profily, pro vás máme za nejnižší ceny na trhu. Tento hutní materiál nabízíme v jakosti S235JR a S355J2. Pozinkovaný plech ocelový mm.


Standardní délka profilu je m. Dveřní zástrč, U- profil s páčkou, 400x18xmm, zdvih 15mm, ocel pozink stříbrná. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výhody: Flexibilní řešení pro kabelové trasy Vynikající mechanická od. Spĺňa požiadavky na protipožiarnu ochranu. Z - profil rš pozink.


Hodnocení: Nehodnoceno. Trubky svařované, pozinkované. Svařovaná trubka pozinkovaná (podélný svár po celé své délce) válcovaná za tepla. Nosný profil mm pozink.


Perforovaný l profil pozink

Performa – perforovaný U profil – žárově pozink. Profily řežeme i pod úhlem. Profil otevřený děrovaný černý L 35x35xmm. Otevřený profil L děrovaný 52x52xS235JR Tyto webové stránky používají soubory cookies, které nám pomáhají zlepšovat naše služby, personalizovat reklamy a analyzovat návštěvnost.


Používáním našich stránek s tímto souhlasíte. Tabule a svitky plechů různých materiálů, barev a rozměrů. Především pozink (fezn), lakovaný pozink , titanzinek (tizn), měď (cu) a výrobců Lindab, Ruukki, Satjam.


Tyto plechy se používají především na výrobu střešních oplechování, úžlabí, okapnic, lišt, oplechování komínů a podobně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.