pondělí 18. prosince 2017

Smršťovací hadice na zalévání

Po naplnění vodou se zahradní roztažitelná hadice automaticky prodlouží až na trojnásobek své délky. Flexibilní hadice je vyrobena z latexové hadice uložené v extra odolném tkaninovém úpletu. Smrštovací hadice , zahradní hadice smršťovací , smršťovací hadice na zalévání , hadice na zahradu, kvalitní smršťovací hadice , samosmršťovací zahradní hadice ,. Pokud se i při zalévání zahrady často trápíte s věčně krátkými, těžkými hadicemi, které se vám navíc stále zamotávají, máme pro vás jedinečné řešení - samorozvíjajúcu hadici.


Tato chytrá hadice se zkrátka neztratí a hodí se do výbavy každé domácnosti. Se smršťovací zahradní hadicí se při zalévání zahrady dostanete všude. Na tyto hadice poskytujeme až let záruku , a to už vypovídá o její kvalitě, nemyslíte? Spirálová ( smršťovací ) hadice – je zakroucená do tvaru spirály, po použití se automaticky svine, díky čemuž je mimořádně skladná.


Je ideální pro malé zahrady, balkóny, terasy a podobně. S navijákem na hadici – jsou k dostání s praktickým navijákem, pomocí kterého lze hadici snadno, rychle a. Navíc zahradní hadice za trvale nejnižší ceny. Někdo hadice používá při čištění koberců, mytí podlah a podobně. A při zalévání na balkoně se vám také jistě velmi dobře osvědčí! Pak oceníte inovativní smršťovací hadici X-HOSE, která má vše, co klasická neohrabaná zahradní hadice postrádá.


Zalévání zahrady či mytí auta vážně nikdy nebylo lehčí! X-HOSE: roztahovací hadice , kterou snadno uložíte na malém prostoru. Pusťte vodu a hadice XHOSE se sama rozvine svou délku až trojnásobně. Zavlažovací hadice využijete pro ruční zalévání trávníku, dřevin, záhonů i okrasných.


Zdravím Už jednou jsem koupila tuto hadici a napřed jsem byla nadšená, ale pak mi tady připojili městskou vodu a já hadici namontovala na kohoutek, a prsk, hadice se vytrhla z toho plastu a bylo po srandě. Představujeme vám zahradní smršťovací hadici, se kterou bude zalévání zahrady či mytí auta hračka! Smršťovací zahradní hadice o délce max. U objednávek nad 7Kč doprava zdarma.


Smršťovací hadice na zalévání

Tato sada je optimální pro malé zahrady, terasy nebo balkóny. Balení obsahuje: designovou plastovou tašku smršťovací hadice s maximální d. Pokud máte zahradu, předzahrádku nebo terasu či balkon, nesmí vám chybět šikovná zahradní hadice , kterou využijete nejen jako hadici na zalévání , ale i na omytí auta, kola, smytí pylu či špíny z dlaždic nebo jen pro letní osvěžení:-) Vybírejte z naší nabídky, která mimo jiné obsahuje i šikovnou smršťovací hadici. Uplatíte je na zalévání zahrady, zavlažování trávníku, při mytí venkovní dlažby nebo údržbě automobilu. Pokud však máte malou zahradu a nedostatek místa pro uchovávání všech zahradnických potřeb, může pro vás být vhodným řešením smršťovací hadice.


S touto hadicí bude zalévání zahrady, mytí aut jednoduché. Zahradní smršťovací hadice profi na každou zahradu! Hadice je extrémně robustní, pružná a odolná proti zlomení.


Nyní pro vás bude zalévání nejen hračka, ale také zábava. Zobrazit Mřížka Seznam. Neradi rozmotáváte a přenášíte těžké zahradní hadice ? Lehká a snadno přenositelná flexibilní zahradní hadice která se pod tlakem vody se rozvine až na trojnásobnou délku. Od teď bude zalévání.


Tato hadice je určena pro běžné zalévání. Zapnete vodu a hadice se automaticky rozvine. Pak už stačí jen otevřít trysku a můžete kropit. Když vodu vypnete a všechnu ji z vystříkáte, hadice se pak během několika sekund automaticky svine do své původní délky.


Ideální řešení pro zalévání vaší zahrady, mytí auta, oplachování teras, a podobně. Koncovky hadice jsou strojově osazeny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.