úterý 23. ledna 2018

Kameninové koryto

Kameninové koryto

Prodám kameninové glazované koryto (žlab). Možno zabudovat do betonu, ale může stát i samostatně. Při rychlém jednání sleva. Mrkněte na další mé inzerát.


Kameninové koryto

Poptávka: kameninové nebo keramické koryto pro prase - již před vámi poptával zákazník na AAApoptávka. Zkuste to také, služba je zdarma. Dříve se například vyráběly kameninové trouby, koryta a šamotové komínové vložky nejen v Poštorné, ale také v dalším závodě v Třemošné. Otevřené koryto pro černou zvěř. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Zachovalé, nepoškozené. Inzerce platí do smazání. Nohelgarden Koryto EXKLUSIVE keramické tmavě hnědé lesklé 60x40cm. Je vhodné pro krmení zvířat či na květiny.


Zahradní Květináč Koryto 40x80cm z kameniny. Rozměr: 40x80cm - výška 23cm - váha 46kg Květináč je vyroben z kameniny. Je to vysoce kvalitní a mrazuodolný výrobek. Koryto nabízíme ve více barevných povrchových úpravách.


Koryta jsou určena pro venkovní použití v zahradách, na terasách, ale i na malých balkonech. Jedná se o repliky koryt z pískovce. Doprava: Objedná-li zákazník více než kus, počítá se cena dopravy vždy individuálně. Zboží se v tomto případě vozí z důvodu bezpečnosti vždy na paletě.


Tento způsob přepravy je. Cena 4Kč případně svou cenu nabídněte. Pár ťukanců (viz foto), jinak v pořádku, neprasklé. Dosud používané jako květináč, už se nehodí. Dohoda možná, pouze osobní odběr Ivančice a okolí, popř.


Sortiment nabízeného zboži je široký: – Staré kamenné sloupy – Stará kamenná koryta – Stará kamenná i cihlová dlažba – Historické dřevěné prvky, staré. Koryta pro prasata, krmné žlaby pro prasata, koryto pro prase, krmítka pro prasata, samokrmítka pro selata, krmítka pro prase, krmidla pro prasata, prasnice, selata, běhouny, samokrmítka pro odchov selat. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů koryto. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Cena: € 5na objednávku do 45dní.


Záhradný Kvetináč Koryto 40x50cm z kameniny. Rozmer: 40x50cm - výška 23cm - váha 30kg Kvetináč je vyrobený z kameniny. Koryto ponúkame vo viacerých farebných povrchových úpravách.


Už dlouho se nám tu válelo staré kameninové koryto a přišlo mi škoda ho nevyužít. Takže v zahradnictví v Šebrově jsem nakoupila: okrasnou trávu, malé karafiáty, okrasný česnek a orlíček. K tomu ještě menší keřík, ale ten se tam už nevešel, tak jsem ho zasadila dolů přímo do země. K tomu jsem přidala ještě starou valchu a na poslední fotce se můžete. Navíc jakousi mini-zahrádkou může být i kameninové koryto nebo květináč na širším parapetu, které v zimě vytvářejí iluzi blízké přírody.


Kameninové koryto

Kameninové koryto v betonu. Tato nabídka od prodejce _l-l_ byla archivována dne 20. Keramické kameninové koryta na kytky, 3ks od – za 28Kč. Sekce zahrada zahrnuje i úsporné.


Hledat v článcích: kameninové koryto. Mnozí z nás nemají tu možnost vlastnit zahrádku nebo nějaký malý pozemek, kde by mohli pěstovat milované kytičky, natož založit skalku. Vhodné třeba jako dekorace. PRODAM kusy piskovcovych koryt.


Kameninové koryto

Delka 190cm, vyska 37cm a sirka 42cm. Prosím poraďte, kde sehnat mrazuvzdorné koryto , žlab na vodu, nejlépe keramika , kamenina. Mám sice možnost sehnat kamenné, ale kvůli.


Nově máme v prodeji koryta a květináče z umělého kamene v barvě pískovce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.