středa 24. ledna 2018

Měděné okapy

Měděné okapy

Měděné střešní okapy a příslušenství. Rozvinutá šíře plechu 2mm = průměr žlabu 1mm. Ceníková cena 3Kč. Detail produktu-.


Měděné okapy

Měď (Cu) patří do vyšší cenové relace než pozink. Okapy z měděného plechu mají odolnost vůči povětrnostním vlivům a nevyžadují žádnou povrchovou úpravu. Působením povětrnostních podmínek mění. Sídlo společnosti: DACHOS s. Výdejní sklad: E- OKAPY. Tento rozměr se používá na odvodnění větších ploch střech jako jsou např.


V nabídce okapy pozinkované , měděné , titanzinkové , plastové okapy , okapy pozinkované s povrchovou úpravou. Okapy mohou nenápadně doplňovat celkovou barevnou kompozici domu, nebo se stát výrazným a odvážným prvkem dotvářejícím originální podobu celé stavby. Lindab Rainline – barevný okapový systém v barevných odstínech. Nabízíme kompletní sortiment okapových systémů zahrnující okapy , háky, svody, kolena, kotlíky a další součásti.


Na skladě držíme okapový systém ve čtyřech materiálech a to plast, hliník, pozink a barevný pozink, dle přání zákazníka umíme také dodat v materiálu měď a titanzinek. Zlatavé lesklé zbarvení okapů se v našich podmínkách postupnou oxidací mění na tmavě hnědou. Velmi často používána při rekonstrukcích památkových objektů. Starší zboží bez původního lesku, nerovnoměrně oxidované (hnědé skvrny).


Zboží má už vzhle jakého přirozeně dosáhne po namontování na stavbě až za několik měsíců. Běžně se ale neví, že tyto měděné svody lze snadno nahradit plastovými. Tmavě hnědá barva plastových okapů MARLEY přesně odpovídá barvě zoxidované mědi na klasických měděných okapech.


Měděné okapy

Kvalitní měděné okapy a svody různých levně. Uživatelské jméno: Heslo: Pamatovat heslo. Spočítejte si okapy na vaši střechu Spočítat materiál. Upřesnit parametry typ. Měď je pro mnohé symbolem vysoké kvality, kterou je vhodné volit na jakékoli záležitosti v exteri.


Měď je historicky jeden z nejpoužívanějších ušlechtilých kovů v oblasti pokrývaní střech. V minulosti se hojně využívala při pokrývání střech kostelů a církevních objektů. Rovněž použití mědi pro okapové systémy je dlouholetou tradicí. Můžete také navštívit některou z našich poboček a okap vybrat přímo s naším. Klasický střešní okapový žlab z rozvinuté šíře.


Skladová dostupnost dle pobočky. Měď okapy , okapové systémy, žlaby. Kompletní výrobní prograokapy , okapový systém z měděného plechu (CU) půlkulaté výrobce KJG a. Sortiment - okapy : žlaby. Okapy , okapové systémy neboli žlaby, svody existují v několika možných materiálových provedeních.


V nabídce můžete narazit na klasické měděné okapy , dále na pozinkované, plastové, titanzinkové, hliníkové okapy , barvené pozinkované žlaby a svody. Výběr záleží na vkusu zákazíka a na využití žlabů a svodů. Rozdíl v jednotlivých žlabech a svodech je. Klempíři, měděné okapy , střešní okapy , plechové stříšky, stříšky na komín atd.


Měděné okapy

Radotín Jsme specialisté na výrobu klempířských prvků z mědí i pozinkovaného plechu, vyrábíme na střechy okapy i žlaby, komínové stříšky, plechové ochrany proti holubům, plechové zábrany proti sněhu. Na prodej měděné okapy délka m.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.