úterý 9. ledna 2018

Sběr víček 2017

Referentka Plastožrouta Adéla Tomšů Právu sdělila, že sběr víček její společnosti nadále roste. Nárůst výběru víček zaznamenala loni prý i společnost Puruplast z Uherského Hradiště, která zpracovává plasty. Kč se sběru víček na rehabilitační pomůcku motomed.


Neplatí pro výkup víček v Olomouci. Třídění podle barev: červená – všechny odstíny červené, zelená – všechny odstíny zelené, modrá – všechny odstíny modré, žlutá – všechny odstíny žluté, bílá – všechny odstíny bílé barvy. Víčka od PET lahví, drogerie a kosmetiky se vyrábí ze silného plastu, který se následně dá dobře. Za jednou z nich stojí i Radka Podrázská, maminka postižené Kačenky. Vážení kolegové a kolegyně, dovolte, abych vám svým jménem, ale především jménem rodiny malého Ondry Duška z Ostrova u Hořic na Jičínsku, všem upřímně poděko.


Prosíme také sběrače, aby byli tak hodní a nedávali mezi víčka jiný materiál, jako například baterie, kovová víčka a gumová či celofánová těsnění. Zapojte celou rodinu, přátele či školní třídu a usnadněte Rebece život společně! Asi jste již nějakou výzvu na sběr víček od PET láhví slyšeli, nebo vaše děti už víčka aktivně sbírají třeba ve. Sbírka víček pro Lukáška je v plném proudu.


Sběr víček 2017

Každým dnem se připojují noví sběrači víček a snažíme se vytvářet další a další sběrná místa. I přesto se ale výzvy na sběr víček stále objevují. Zdatník, sběr baterek, sběr víček a hlavně sběr starého papíru. Naše přání se splnilo, zvítězili jsme ! Alenčini rodiče se nezhroutí pod miliony a miliony hloupých víček , ekologické dopady budou nulové a Alenka dostane to, co potřebuje. Pokud chcete pomáhat, pomáhejte tak, aby to mělo smysl.


Protože nepomáhá vůbec nikomu. Krom výrobců nápojů, tedy. Výzvy pro sběr víček pro dobročinné účely jsou něco jako řepka na našich polích. Jsou všude a je jich hodně. Sbírky na nové elektrické vozíky pro handicapované, příspěvky na útulky, dary na domovy pro senior.


Konec sběru víček 20. Sběr žaludů a kaštanů. Naše školka si vytipuje postižené dítě, které potřebuje pomoc a nasbíraná. Feb Jde o sběr plastových víček od lahví, kterým pomáháme rodičům postiženého chlapce Nikyho získat peníze na léčbu dítěte.


Nejvíc uzávěrů se vybralo na konci školního roku, kdy firma vykupovala přibližně 1tun víček měsíčně. Spustit prezentaci Nahlásit album. Pokračujte v prohlížení.


Kolik přispěje sběrem průměrný Čech? Pomoc pro Peťu tak sběrači přispěli krásnou částkou 23. Ještě jednou velké díky všem za skvělou spolupráci. Papír přineste řádně svázaný a zvážený.


Nyní je ve stavu minimálního vědomí a musí hodně cvičit a tím se rozvíjet. Rodina Nikýska moc děkuje. I v loňském roce probíhal sběr víček a sběrači byli moc šikovní.


Sběr víček 2017

Děkujeme všem, kteří nosili víčka pro Kubíčka. Odevzdali jsme tatínkovi velkých pytlů víček. Celá rodina vám děkuje.


Ve sběru pokračujeme, protože Kubíček potřebuje naši pomoc stále. Charitativní sběr víček. Obchodní centrum Europark ve spolupráci se spolkem Dobrý skutek organizuje sbírku plastových víček pro. Novela zákona o odpadech bohužel ovlivnila i plasty.


Končí tedy i sběr víček. O dalším postupu budeme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.