středa 21. února 2018

Betonové jímky litoměřice

Nabízíme nejvyšší kvalitu výrobků. Naše firma se již mnoho let specializuje na prodej bezodtokových železobetonových nádrží, které mají sloužit jako jímky , nádrže na močůvku a kejdu, a nádrží na dešťovou vodu. Všechny jsou vyrobeny z materiálů nejvyšší kvality. Společnost Ekomont pracovala na stabilizaci.


Ty často nachází využití. Danou nevýhodu můžete vyřešit pořízením jímky. Jímky je možno v případě potřeby navzájem propojit a mít tak větší objem.


Mimo to jsou opatřeny kvalitní penetrací. UMPA Žumpa je jímka, která odpadní vodu nečistí, ale pouze shromažďuje. Vyrábí se z odolného vyztuženého betonu, jsou pevné a mají velmi dlouhou životnost. Slouží pro zachycení a akumulaci odpadní vody z objektů, jako jsou například chalupy, chaty, různé provozovny, rodinné domky ale i obchody, dílny, restaurace, penziony a zemědělské stavby. Je tedy nutné ji pravidelně vyvážet.


Betonové jímky litoměřice

Vyvinutá výrobní technologie umožňuje snadné přizpůsobení velikosti nádrže nebo desky potřebám investora. Betonové jímky , které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3. V kompletní sestavě se jedná o hotový výrobek, který ihned po osazení začne plnit svoji funkci a stává se. Pustili jste se do rekonstrukce domu, chaty či jiné stavby bez připojení ke kanalizačnímu systému?


Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Naši odborníci Vám rádi zodpoví na vaše otázky a pomohou s výběrem produktů.


Doprava po ČR do 2-dnů. Váš specialista na jímky , žumpy, nádrže, čističky odpadních vo vodoměrné šachty a odvodňovací systémy. Naše betonové jímky byly již v řadě případů využívány jako náhrada za zhroucené plastové žumpy. Septiky, Žumpy, Jímky , Garáže s. SEPTIKY, ŽUMPY, JÍMKY , GARÁŽE s. Naše výrobky lze použít jako betonové jímky , žumpy, septiky, retenční a požární nádrže, sběrné jímky , jímky na kejdu, atd. Osazení betonové jímky do předem připraveného výkopu trvá přibližně hodinu.


Spolehlivý a pevný spoj mezi betonovou nádrží, betonovou deskou a komínkem je zajištěn odolným flexi lepidlem, které časem nepopraská a zajistí dlouhotrvající voděodolnost žumpy. Prodáváme a distribuujeme prefabrikované železobetonové jímky a garáže. Sú vhodné zejména tam, kde je potřebný velký objem pro odpadní vodu a nelze napojení na kanalizaci. Mohou to být bytovky, farmy a jiné.


Betonové jímky litoměřice

Vícekomorové betonové jímky jsou nádrže spojeny do řady, čímž je možné získat libovolnou kapacitu. Produkujeme monolitické gará. Prodáváme prefabrikované železobetonové jímky , septiky, žumpy, nádrže, garáže, vodoměrné a revizní šachty. Najděte dodavatele pro téma septiky- jímky a žumpy. Litoměřice , Předměstí.


Volba vhodné velikosti betonové jímky pro osobu, která nikdy to neudělala je velmi obtížná. Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Specializujeme se na prodej a distribuci prefabrikovaných železobetonových jímek a garáží.


Betonové jímky litoměřice

Jednodílné jímky Nabídka jednodílných žump, septiků a jímek. Dvoudílné jímky Nabídka dvoudílných žump, septiků a jímek. Pro více informací nás kontaktujte.


Pevné, spolehlivé, za příznivé ceny. Pro sběr dešťové vody nebo kanalizaci. Jsme tu pro vás po-pá 8-18. Domovní jímka je prefabrikovaná železobetonová podzemní nádrž. Skládá se z vlastní kruhové nádrže, víka jímky a poklopu.


V plášti nádrže je vyvrtán otvor pro.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.