úterý 20. února 2018

Ejektor hasiči

Pracuje na principu podtlaku, kdy je do něj vháněna voda, která je následně v difuzoru zrychlována a přes sací koš si přisává vodu z okolí. Skládá se z vtokového hrdla s hnací tryskou, sacího koše a difusoru. Na vtokovém hrdle a difusoru jsou našroubovány spojky k připojení hadic.


Ejektor hasiči

Podkategorie Stojat é Ležaté. Podle oblíbenosti Podle názvu Od nejdražšího Od nejlevnějšího. Unsubscribe from savicicz? Požární ejektor stojatý. Hasiči v Malšicích hnali vodu do vzdálenosti kilometru - Duration: 2:45.


Speciální nabídka polomasky MSA Advantage LS2se třemi páry filtrů. SkupinaCEZ 17views. Doručování zásilek v době Koronaviru. Cvičeni okrsku Chrastava. Injektor jsem odpověděl, ejektor mají ve výbavě hasiči.


Ejektor hasiči

This video is unavailable. Popis: ejektor je proudové čerpadlo, kterého se používá k čerpání vody z větších hloubek než je nejvyšší možná sací výška čerpadel. V současné době tvoří naší členskou základnu výjezdové jednotky členů. Ejektor ZKposkytuje vylepšenou vakuovou.


Pro připojení hadic je na vtokovém hrdle našroubována. Vzorec pro výpočet průměrné hodnoty exponentu polytropy v difuzoru je. Poslat vzkaz do redakce.


Hasiči pri výkone svojho povolania nosia špeciálny hasičský oblek, ktorý je vyrobený z ohňovzdorného materiálu. Prodáme funkční stojatý ejektor na čerpání vody z větších hloubek. Hasičský oblek je tmavomodrej, sivej až čiernej farby (výnimočne aj žlto-hnedej), viditeľne označený žltými, sivými alebo bielymi reflexnými páskami (výnimočne aj červenými) a nápisom HASIČI z reflexného materiálu na chrbtovej časti. Záleží na průměru trubek a na tom, kde bude ejektor vložený (např. na trubce zpátečky D=28mm) - je nutné to upravit dle skutečných podmínek. Návrh a výpočet tlakovej straty v armatúrach.


Přihlášení k vašemu účtu. Nová registrace Zapomenuté heslo. Nemůžete vyplnit toto pole. Registrovat se do provizního pro.


Tejto súťaže sa zúčastnili štyri družstvá a to Sveržov, Malcov, Mokroluh a Stebník a umiestnili sa nasledovne: 1. Nabídka, Ostatní vasek. Město Třebechovice pod Orebem vyhlašuje záměr prodeje speciálního automobilu – požární plošiny Š7RTH, PP20. Nebýt toho, byla by kabina co do prostoru pro družstvo dokonalá. Nutno podotknout, že jsem nestačil kontaktovat výrobce vozu, aby mi.


Prosečtí dobrovolní hasiči si pořídili v zahraničí starší cisternu Mercedes s nástavbou Schlingmann 03. Bývalá technika naší jednotky. Renault Master Sanicar. Home Mladí hasiči Odbornosti a specializace Okruhy ke zkoušce Strojník.


Ejektor hasiči

Témata k ústní zkoušce – STROJNÍK: J 1. Domů Historie Technika Zásahy Naše činnost Rozdělení směn Akce Kontakty Kniha návštěv Dnes je neděle 03. Alexej a od 18:slouží směna č. PŘENOSNÁ MOTOROVÁ STŘÍKAČKA. Svým výkonem a lehkou konstrukcí je určena pro požární hlídky při hašení malých a vznikajících požárů,v místech,kde je nedostatek vody, nebo nesnadný přístup k ní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.