pondělí 19. února 2018

Honované trubky

Honované přesné trubky. Tyto trubky lze stejně jako válečkované použít pro výrobu jakýchkoliv hydraulických válců. Spolupracujte s námi. Hledáte spolehlivou firmu pro servis a dodávku náhradních dílů? Chrómové piestne tyče, honované presne trubky rôznych rozmerov, vodiace tyče, rôzne tesnenia pre hydrauliku to všetko vám vieme ponúknuť v rámci predaja.


Pokiaľ vam niečo z daného sortimentu chyba stačí ak nás budete kontaktovať a my vám radi spracujeme cenovú ponuku na požadovaný materiál. Vśetkovám vieme zaslať za priaznivé ceny kuriérom už od hodín doručenia. Přesné honované trubky a válce, válce lisů. Vlastnostmi cylindrových trubek , pístních trubek a pístních tyčí jsou malé rozměrové. Chromované pístní tyče, honované hydraulické trubky.


Materiály používáme pro vlastní výrobu a také na prodej požadované délky zákazníkem. Dolné Orešany 4Slovenská republika Tel. Nejnižší možné provozní náklady, které nezatěžují zákazníky. Intenzivní a osobní spolupráce nás dostává do blízkého kontaktu se zákazníky a snažíme se společně zajistit jejich potřeby. Postupem času se nabízený sortiment postupně rozšířil nejdříve o náhradní díly pro hydraulické válce (těsnící prvky, pístní tyče, oka, kloubová ložiska) a následně o komponenty pro jejich výrobu hlavně honované trubky a chromované pístní tyče (v metráži).


Trubky pro hydraulické válce. Přesné, za studena tažené trubky s válečkovaným vnitřním povrchem. Drsnost povrchu Ra ‹ μm. Tolerance H svařitelnost zaručena. Na poptávku dodáváme i svařované trubky v toleranci H9.


CDS) mají užší rozměrové tolerance, lepší povrchovou úpravu a vyšší mechanické vlastnosti než odpovídající stupně hotové oceli bezešvé trubky. Konstrukční svařované trubky a profily. Predaj rozsiahleho sortimentu polykarbonátových dosiek, skleníkov a plexiskla za skvelé ceny. Dodávané jakosti: St 37. Jako jeden z předních výrobců a dodavatelů v Číně bude vám nabízíme nejlepší služby a rychlé dodání.


Při výrobě hydraulických a pneumatických válců se velmi často používají bezešvé trubky tažené za studena, nebo bezešvé trubky válcované za tepla. Vlastnosti materiálu použitého na výrobu standardní trubky jsou závislé především na zvoleném výrobním procesu. Na žádost zákazníka je ale také možné vyrobit trubky ze speciálních ocelí. Prodej zboží, produktů a služeb firmy Hydraulics. Firma nabízí přímočaré hydromotory (hydraulické válce), materiál pro jejich výrobu, tedy přesné chromované tyče, bezešvé trubky , těsnění, hydraulické prvky a hydraulické hadice hadice.


Jsme dodavatel dodávající kompletní hydraulické systémy (hydraulická čerpadla) a opravna zajišťuje kompletní servis, opravy. SHEW-E poskytuje JIS SUS 3honování trubky , 304L, honované trubky , 3honované trubky a trubky z ušlechtilé oceli 316L brousek, kde povrch je stres úlevu a žíhané. Shannxi Shew-E Steel Pipe Co.


Honované trubky

Ltd je jedním z předních dodavatelů honed trubek a také slavný takový výrobce, vybavený mnoha profesionálních honed trubek továrny, vítejte na nákup vysoce kvalitních honed trubky , honované trubky , metrické honed trubky , ocel honed trubice, honovaná ocelová trubka od naší společnosti. Pístní tyče pro výrobu hydraulických válců. Firma se zabývá sériovou i kusovou výrobou hydraulických válců.


Výrobou náhradních dílů na smykové nakladače. Prodej materiálu chromované pístní tyče a honované trubky. Na přložených obrázcích je možno shlédnout příklady některých naších realizací hydraulických válců.


Provádíme obrábění kov ů především broušení nakulato a soustružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.