středa 21. února 2018

Plastová jímka samonosná

Plastová jímka se využívá pro akumulaci odpadních, dešťových vod. Naše jímky jsou celé vyrobené z 1. Samonosnou konstrukci není potřeba celou obetonovat. Jakostního PP a svařovány nejmodernější technikou. Plastová samonosná jímka KUKA je určena pro ukládání odpadových vod z domácností i lehkého průmyslu nebo pro akumulaci dešťové vody a jejímu dalšímu využití.


Plastová jímka samonosná

Vhodnou velikost jímky (užitečný objem) si můžete spočítat pomocí jednoduchého. Naší hlavní specializací je výroba plastových výrobků. Ať už se jedná o plastové jímky, vodoměrné šachty, čistírny odpadních vo nebo tlakovou kanalizaci, vše je navrženo z materiálů a produktů nejvyšší kvality a následně testováno pod přísným dohledem.


Vyznačuje se dlouhou životností a mechanickou odolností. Doprava jímky po ČR zdarma! Tato plastová nádrž na vodu najde své využití v místech s výskytem spodní vody nebo jílovité půdy.


Plastová jímka samonosná

Proč nakupovat u nás? Výroba nádrží na míru. SEPTIK tříkomorový Sleva. Technické nákresy samonosné jímky. Víko plastové samonosné jímky je pochozí, tloušťka víka je 8mm.


Plastovou jímku je možné předělat na nádrž na vodu. Plastové samonosné jímky jednoduše umístíte na základovou desku a poté obsypete zeminou. Prohlédněte si bohatou nabídku samonosných jímek na Topnadrze.


Na přání DN 20 DN 2nebo jiné. Na jímce je instalován revizní komínek se základním průměrem 600mm a výškou 200mm. Nejdůležitější vlastností je voděodolnost, proto využíváme moderních technických postupů a za použití kvalitního materiálu.


Díky tomu je kvalita sváru na nejvyšší úrovni. Součástí dodávky je pochozí poklop do 2Kg. Obje111m3. Jímka má prodloužený komín. Nejlepší ceny a najvyšší kvalita.


Mezi hlavní předností našich nádrží patří usazení bez betonáže a betonového podloží. Nádrž je navržena jako samonosná konstrukce. M ožnost propojení více jímek dohromady. Záruka na materiál lel.


Instalace bez betonáže a betonového podkladu. Je možné ji použít na odpadní - fekální vodu. Vyrobena nejmodernější technologií, která zcela vylučuje chyby sváře jako při zastaralé výrobě svařováním. Kvalitní plastová samonosná jímka z nového materiálu bez přidání recyklátu.


Vhodná na dešťové a splaškové vody. Uzamykatelný poklop v ceně! Plastová bezodtoková jímka určená ke skladování splaškové nebo dešťové vody, může být použita do míst s výskytem vysoké spodní vody.


Inzerát byl odebran z oblíbených.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.