pátek 16. února 2018

Revize plynu olomouc

Revize plynu olomouc

Provádí opravu, instalaci plynových kotlů, ohřívačů, revize plynu atd. Provádíme revize plynu , jak v domácnosti tak i ve firmách, SVJ. Využijte komplexních služeb našich revizních techniků v oboru plyn pro Olomouc a Olomoucký kraj. Tato vyhláška se vztahuje na všechna plynová zařízení.


Poskytujeme služby instalatérství, topenářství a plynařství za příznivé ceny. Odborné prohlídky kotelny se provádí 1x za rok, pokud se jedná o kotelnu, kde součtový výkon kotlů je nad 100kW, anebo jeden kotel má výkon vyšší než 50kW. Neváhejte mě kontaktovat, i když jste třeba z Olomouce, Ostravy, Brna nebo třeba z Valašského Meziřící. Tuto revizi zajistí dodavatelská organizace a zpravidla bývá součástí dodávky plynového zařízení.


TNS a plynových zařízení. Působíme v okrese Olomouc a Přerov, (dle dohody dále). Naší výhodou je časová flexibilita a znalost nejmodernějších technologických postupů.


Opravy, servis, montáž, revize , prodej. V rámci Olomouce účtujeme cestovné 1kč, mimo Olomouc je cestovné technika 1- Kč za každý ujetý kilometr. Instalatéři Olomouc nabízejí službu revize plynu Olomouc - revize plynových zařízení, kontroly plynových zařízení - revize plynových kotlů, plynoměrů, plynových. Moravské naftové doly, česká těžební společnost ropy a plynu se stoletou tradicí v oboru. Jsme dodavatelem plynu a elektřiny.


Revize plynu - Václav Šimek. Kontaktní údaje revize plynu. Robert Žajgla – instalatérství – realizace rozvodů vody, montáž kotlů, revize plynu Olomouc. Specialisté na revize ! Neúčtujeme dopravní náklady!


Nabídka instalatérských prací: voda–topení–plyn. Prodej a montáž plastových oken. Kromě revizí rozvodů plynu nabízíme také revize. Tyto lhůty jsou vesměs 3-leté. Dále je nutné provést revizi plynového zařízení i před uvedením plynového zařízení do provozu - výchozí revize plynu.


Provádím výchozí a provozní revize i kontroly plynových zařízení. Zaměřuji se zejména na oblast domovních plynovodů a spotřebičů do kW. Mými zákazníky jsou bytová družstva, společenství vlastníků, realitní kanceláře i jednotlivé domácnosti. Zemní plyn, propan butan. Získejte cenové nabídky zdarma.


Revize plynu olomouc

Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Rodinný dům – provozní revize. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Kontroly a revize regulátoru tlaku plynu dle zákona č. Jednou za rok provedeme kontrolu v připojovacích spojích, těsnost v závitech, těsnicích polohách a kontrolu namáhání pnutím v instalaci. Zkontrolujeme těsnost při nulovém odběru a těsnost uzavření pojistného ventilu.


Naše další web stránky. V rámci programu zkvalitňování služeb zákazníkům jsme pro Vás ve spolupráci s Linde Gas a. Výhodné ceny elektřiny a plynu právě pro vás. Zajímavé produkty a služby, díky nimž ušetříte čas i peníze. Potřebné formuláře ke stažení.


Revize plynu olomouc

Cena revize elektrických zařízení a elektrických strojů je závislá na počtu kusů (při provedení elektrické revize u více spotřebičů najednou lze uplatnit množstevní slevu) a velikosti takového zařízení. Cena je rovněž závislá na tom, jak jsou elektrické spotřebiče připraveny k revizi (soustředěny na jednom místě, kabelové rozpojení, atp.).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.