čtvrtek 29. března 2018

Betonová jímka cena

Betonová jímka cena

Cena jímek s nižším objemem je pochopitelně také nižší, nicméně připlatíte si za vyvážení. To by bylo logicky mnohem frekventovanější. Pro běžnou rodinu se obecně doporučuje jímka o objemu až m³.


Betonová jednokomorová jímka je vyrobena z betonu B-s přídavkem těsnící kapaliny, vibrovaná při zalévání což zaručuje jejich těsnost a pevnost, zevnitř vyztužená železnou armaturou, zevně natřená asfaltovou hmotou s přídavkem, který dokonale těsní povrch. Betonová jímka nepraská a je odolná proti rozdrcení a použití správné setrvačné desky dává možnost przejazdu s automobilem a záruku, že nádrž nebude poškozena. Jak si vybrat kapacitu jímky? To je samozřejmě velmi jednoduché. Dvoukomorové betonové jímky.


Pokud přesto chcete takou jímku, žumpu využít, požadujte po dodavateli plastové jímky písemnou záruku a statický výpočet, kterým Vám písemně zaručí, že se jímka vlivem zemních tlaků nezhroutí. Na rozdíl od výrobců plastových jímek a po částech betonovaných betonových jímek Vám ručíme, že jímka při výskytu spodní vody nevyplave a ani se vlivem zemních. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu. Doprava v rámci celé České republiky. To poskytuje záruku bezproblémového provozu po celá léta.


V závislosti na účelu našebetonové nádrže mohou sloužit jako prvek systému jímek nebo jako nádobu na kejdu nebo dešťové vody. Je to velmi důležité, protože pouze nepropustná jímka odstraňuje riziko znečištění vody a půdy. Každá nádrž je vybavena obyčejnou nebo pojezdovou deskou, betonovým komínkem a litinovým nebo betonovým poklopem. Betonové jímky, které nabízíme, mají kapacitu 4m- 12m3. Pro výškové zarovnání vstupu (úrovně poklopu) s okolním terénem lze mezi nádrž a poklop vsadit typizované vyrovnávací prstence.


Nádrž je možné při splnění dále uvedených podmínek osadit do terénu bez dalšího statického zajištění (nádrž je samonosná). Certifikátem splňujeme směrnice EU. Pokud si objednáte žumpu u nás, tak máte montáž zdarma.


Specializujeme se na výrobu a prodej betonových cert. Tento rozměr umožňuje využít betonovou jímku například i na velice kvalitní sklep, ve kterém můžete na své zahradě skladovat ovoce, zeleninu, víno či další vlastní výpěstky a produkty. Ve všech případech jsou. Každá jedná betonová jímka je vodotěsná a dokonale izolovaná.


Splašková voda z jímky neprosakuje do okolní půdy a také spodní voda z půdy se nedostane do jímky. Obsah betonové jímky je nutné pravidelně kontrolovat a zajistit aby nevytékala do půdy. Splaškovou vodu v jímce jste povinni pravidelně vyprazdňovat za. Jímka je tvořena dnem a stěnami. Víko nabízíme ve variantách B1(pojezd osobním automobilem) a D4(pojezd nákladními vozidly).


Betonová jímka cena

V žádném případě nedoporučujeme přímý pojezd zákrytové destičky, pokud nelze vyloučit je vhodné osadit poklop jiného výrobce. Komínek výšky 50cm není pevně spojen s víkem. Voda je stále dražší, pomůže nádrž nebo jímka na vodu: Voda je drahocenné zboží a je ekonomické ji zachycovat v nádrži na vodu. I přesto, že je spotřeba konstantní nebo dokonce lehce klesající, je částka za roční vyúčtování vodného a stočného každý rok vyšší.


Vsakovací jímka funguje stejně jako vsakovací boxy, ale za třetinovou cenu. Do vsakovací jímky se nasype 70cm plavenů frakce 50. Plastová jímka KUKA m³. SEPTIK tříkomorový Sleva. Septik je tříkomorová průtoková jímka.


Princip funkce tříkomorového septiku spočívá v jeho průtočnosti. Pro vícekomorové žumpy je doprava, montáž a osazení ZDARMA. Nabízíme kvalitní, nepropustné a funkční betonové nádrže a septiky, jedno nebo dvou komorové o různých objemech. V případě zájmu o jin.


Nabízené výrobky mají potřebné certifikáty a jejich kvalita je garantována pětiletou zárukou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.