čtvrtek 29. března 2018

Blanco dřezy

Výsledkem jsou prvotřídní nerezové dřezy Blanco, které spňují nejvyšší nároky na materiál, funkčnost a design. Vysoce kvalitní ušlechtilá nerezová ocel Blanco má přirozenou odolnost vůči běžným domácím. Autorizovaný eshop značky BLANCO.


Vybavení kuchyně od známeho německého výrobce - značky BLANCO. Zaměřujeme se především na kuchyňské dřezy a baterie značky Blanco, ale najdete u nás také zbytek nabídky a praktické kuchyňské pomocníky, jako drtiče odpadu nebo odpadkové koše. Nerez jako skoro žádný jiný materiál lze integrovat do každého kuchyňského prostředí.

Dřezy z nerezavějící oceli. Blanco používá výlučně vysoce kvalitní nerez pro nejvyšší požadavky na kvalitní dřezy. Zatím nepřekonatelně snadno ošetřovatelný a trvalý.


BLANCO je předním německým výrobcem kuchyňských baterií a dřezů. Výrobky nadchnou excelentním zpracováním, prvotřídními materiály a vynikajícím designem – již více než let. Dnes jsou baterie a dřezy BLANCO ve více než 1zemích na světě synonymem německé kvality, funkčnosti, estetiky a servisu na té nejvyšší úrovni. Společnost BLANCO má své sídlo.


Díky němu jsou tyto granitové dřezy odolné proti nárazu, poškrábání, lomu při stárnutí, špíně, chemickým činidlům a vysokým teplotám krátkodobě až do 280°C.

Kuchyňské dřezy levně nakoupíte právě u nás i díky zvýhodněným setům, které naleznete ZDE. Nerezové Nabízíme stylové a kvalitní dřezy vyrobené z nerezové oceli ve čtyřech různých povrchových úpravách – přírodní lesk, hedvábný lesk, dále kartáčované (broušené) a profilované. BLANCO používa výlučne vysokokvalitný nerez pre najvyššie požiadavky na kvalitné drezy. Blanco dřezy a baterie jsme jako jedni z mála prodejců schopni dodat již do dnů od objednání. Navíc našim zákazníkům nyní nabízíme Blanco levně.


Montáž kuchynského drezu Blanco je naozaj jednoduchá. Stačí postupovať podľa krokov vo videu v ktorých sa dozviete všetko do posledného detailu. V prípade, že chcete vytvoriť.


Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Dokonalé provedení, čisté linie, originální design - to jsou špičkové výrobky světové značky kuchyňských produktů Blanco , sdružující kompletní nabídku kuchyňského příslušenství - nerezové a granitové dřezy , nerezové a granitové baterie, kuchyňské sortery a další produkty z velmi kvalitních materiálů.


Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem. Unsubscribe from Oresi Kuchyně? Speciální BLANCO dřezy pod pracovní desku lze osadit zespodu do pracovní desky odolné vůči vodě, z přírodního nebo umělého kamene.


Mezi okraj dřezu a spodní hranu pracovní desky se nanese silikon. Pomocí speciálních úchytů se dřez upevní pod pracovní desku. Blanco je tradiční německý výrobce specializující se na výrobu kuchyňských dřezů, nabízí také široké příslušenství jako kuchyňské baterie Blanco.

Nerezové dřezy Blanco se vyznačují vysokou odolností a snadnou údržbou. Na jejich povrchu se vytváří speciální ochranná vrstva, která chrání dřez. Nepodceňujte význam kvalitního kuchyňského prkénka nebo přípravné desky pro umístění nad dřez! Na našem e-shopu najdete značková prkénka na krájení a přípravné kuchyňské desky ze dřeva, plastu nebo tvrzeného skla.


Jsou velmi odolné proti oděru i vysokým teplotám. Vybírat dnes můžete z granitových dřezů světových značek jako je Telma, Ukinox, Franke, Schock nebo také Elleci. Granitové dřezy jsou vyrobeny ze směsi jemně drceného přírodního kameniva smíchané s pojivy a barvivy.


Přihlaste se k odběru novinek našeho e-shopu. SETY - dřezy zabudovatelné shora. System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak. S našimi jídleními obslužnými systémy servírujeme báječné chvilky.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. V naší nabídce naleznete dřezy čistě praktické za dostupné ceny i dřezy vysoce funkční v luxusním provedení. Všechny kategorie nerezových dřezů disponují množstvím a různorodostí tvarů, takže je snadno zakomponujete do jakékoliv kuchyňské desky.


Kvalitní dřezy značky Franke jsou díky užitým kompozitním materiálům vysoce odolné, snadno se udržují a odolají krátkodobým teplotám až 280°C. V pravé a levé variantě, různých velikostech a několika barevných odstínech pro dokonalé sladění kuchyně, dřezu a granitových dřezových baterií.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.