čtvrtek 22. března 2018

Caya diafragma zkušenosti

Caya diafragma zkušenosti

Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zavedení: Cervikální pesar je možné mít zavedený až hodin a může se používat i bez spermicidního gelu (ten je však lepší použít, neboť se tak zvyšuje celková účinnost). Mnoho žen si přeje přirozenou a bezpečnou antikoncepci - bez hormonů!


Nechtějí již každý den užívat hormonální tablety a odmítají tělísko. Je to perfektná, pohodlná, nehormonálna forma antikoncepcie. Drži perfektne a ani jeden z nás ju necíti, teda vobec nás neobmedzuje pri rozkoši. Zavádění, vyjímání a údržba.


Zdravá nehormonální antikoncepční metoda - cervikální klobouček Caya. Instruktážní video - jak Cayu používat, zavést. Jaké má pesar výhody oproti hormonální. Ve videu jsou ukázány hlavní rozdíly a podobnosti obou pesarů.


Jedna diafragma se používá rok až dva v závislosti na četnosti použití. Po použití ji umyjte vlažnou vodou a mýdlem, dobře opláchněte proudem vody, osušte a uložte do krabičky. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma diafragma caya.


Mi líbila diafragma Caya. Je to vlastně pesar, dostala jsem se k němu přes FemCap, ale jakožto nešika si. Je vhodná pro ženy, které chtějí používat přirozenou. Nenasazuje se na děložní čípek, ale pouze před něj napříč pochvou. Nový pesar - tvarovaní diafragma Caya.


Nehormonální antikoncepce, kterou lze snadno zavést. Disinfectants do not need to be used and are not recommended. Klasická kruhová diafragma.


Poševní diafragma Je tenká latexová blána kruhového tvaru s vyztuženým okrajem. Contragel green 3Kč. ANIMÉ - lubrikační gel 2Kč. Desinfekce - LELO 3Kč.


Vedno se mora uporabljati s kontraceptivnim gelom CAYA , ki vsebuje mlečno kislino i celulozo. Ti ključni sestavini onesposobita aktivnost spermijev. Zanesljivost, varnost in enostavnost uporabe diafragme in gela CAYA so potrjene s kliničnimi raziskavami. Ahojky, vím, že je tu už podobná diskuze, ale datovaná hodně let zpátky.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Bohužel zde zatím není žádný komentář. Diafragma je oblíbená pro svou vysokou účinnost a snadné použití. Különleges, ergonomikus formáját a női anatómiához tervezték, így az univerzális méret a legtöbb nőnek tökéletesen megfelel.


Caya diafragma zkušenosti

Nemám s tím zkušenosti , bojím se abych zvládla správně zavést. Umisťuje se před děložní hrdlo, kde mechanicky brání proniknutí spermií do dělohy. Jednoduché a bezpečné použití bylo ověřeno řadou studií a. A contraceptive diaphragm or cap is a circular dome made of thin, soft silicone that's inserted into the vagina before sex. It covers the cervix so sperm can't get into the womb (uterus) to fertilise an egg.


At a glance: contraceptive diaphragm or cap. Caya - tvarovaná diafragma.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.