pátek 23. března 2018

Granitový dřez bílý

Je to vynikající volba do malých kuchyní nebo kuchyňských linek. Díky použití vysoce kvalitních materiálů se odlišuje od ostatních granitových dřezů dostupných na trhu. Dřez Catania je zajímavý a elegantní rohový model, který se perfektně hodí do rohu kuchyně, umožní vám ušetřit místo na desce. Rozsáhlá hlavní komora je velice hluboká, zaručuje pohodlné mytí zatímco další komora umožňuje oplachování a třídění. Jejich výhodou je nejen luxusní vzhle ale také velmi vysoká odolnost.


Jediným problémem bývá jeho údržba, která je o něco náročnější než u nerezových dřezů. My vám ale poradíme, jak vyčistit váš granitový dřez tak, aby se opět leskl čistotou. Moderní granitový dřez s odkapem o rozměru: 7x 5mm, hloubka dřezu: 2mm, Alveus Cadit 2 dřez s odkapem, rozměr 790x500mm, vana 375x425x200mm, skříňka od 500mm. Součástí je sifon pop-up. Složení žulových částic, svázané vysoce kvalitním pojivem.


My máme granitový dřez a už bych ho nechtěla, možná nějaký tmavý, ale jak máme takový do béžova, strašně se zabarvuje (kafem, čajem, omačkama…) při mytí a můžeme ho porad drhnout. Sinks granitový dřez LINEA 7N Metalblack. Bílý granitový dřezy pro Vaši kuchyň. Kuchyňský granitový dřez v bílém odstínu je velmi oblíbený pro svou neutrální barvu.


Granitový dřez bílý

Dobře se kombinuje s bilými dvířky v kuchyni. Dcerce zařizujeme kuchyň, bude bílá leštěná s bílou pracovní plochou a bílým dřezem, jiný se tam prostě nehodí. Na tyto informace se přímo ptejte a vždy si je ověřte na internetu. Hloubka vany dřezu je 2mm.


Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 4mm široké skříňky. Rozměr dřezu je 7x 5mm, rozměr vany dřezu je 4x 4x 1mm. Pasuje do jakkoliv barevně laděné kuchyně.


Do bílé kuchyně může kontrastně zapadnout dřez černý , naopak dřez bílý pasuje k barvám kuchyně jako je hnědá nebo béžová. Spousta lidí je přesvědčena o tom, že koupí granitového dřezu se zbaví čištění dřezu. Omyl dámy a pánové… granitový dřez vyžaduje mnohem pečlivější a častější údržbu než nerezový dřez. Ale odvděčí se vám dlohotrvajícím krásným vzhledem. A o to nám jde v především.


Dřez je odolný proti nárazům, poškrábání, nečistotám a vysokým teplotám, možnost oboustranné montáže. Máme černý granitový dřez BLANCO. Dřezy pro šířku kuchyňské skříňky cm. Na zadní ploše dřezu (tam co je baterie) stojí dávkovač na Jar. Samozřejmě občas ukápne na dřez a samozřejmě ty kapky nijak důkladně nesplachujeme, jen setřeme mokrou houbičkou.


Po jednom (!) roce provozu je v materiálu dřezu viditelně vyžraná barva - světlé fleky. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Dřez určený pro škříňku od 6mm, jeho hloubka je 2mm. Pokud jste se rozhodli zakoupit právě granitový dřez , budete příjemně překvapeni jeho praktičností i. Vhodné pro každou kucnyni.


ALVEUS Rock G - bílá - Dřez. Granitové dřezy Počet produktů: 348. Mě jde spíš o tu barvu, jestli má někdo bílý dřez granitový a jak se mu udržuje. Skladem, ihned k odběru ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.