čtvrtek 15. března 2018

Nerezový dvoudřez

Nerezový dvoudřez

Dodací lhůta: - dní. Sinks CLP-D 8M 5mm matný. Tloušťka materiálu mm.


Získáte tak další plochu, kterou můžete využít například pro odkapávač nádobí, nebo přípravu ovoce a zeleniny. Nejsou tolik náročné na prostor jako dvoudílné dřezy s odkapem a pořídit je můžete i do menších kuchyňských linek. Dvoudílné nerezové dřezy světových značek Franke, Alveus, Blanco a dalších jsou vyrobeny z kvalitní nerezové oceli a dostupné v leštěném provedení či v matné dekorativní povrchové úpravě tkané struktury či kartáčovaného povrchu. Hloubka vany dřezu je 1mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 8mm široké skříňky.


Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Kč bez DPH Dostupnost: týdny Detaily k produktu. Není třeba nic dokupovat. Velikost sifonu 1“. Produkt zahrnuje sifon, mon.


Kvalitní nerezový mycí stůl PMN s hladkým povrchem, který se snadno udržuje v čistotě a je o. Do skříňky od: 8mm. Délka dřezu: 51-60cm. Vybírat můžete z nerezových dřezů s odkapem, luxusními nerezovými dřezy se sklem, nerezovými dvoudřezy, či jiný modely. Veškeré nabízené dodáváme vč. Rozměr vany dřezu je 5x 4x 1mm.


Kuchyňský dřez se dvěma oddělenými vaničkami stejného nebo odlišného objemu. Vhodné do prostornějších kuchyní s vyšší četností ručního mytí nádobí. Pracovní stůl s polic í Pracovní stůl s trnoží Zakázková výroba na míru. Celonerezové provedení s vevařenou lisovanou vanou, opláštěním čela, boků a zadním lemem vysokým mm, tloušťka materiálu.


Možno dovézt nebo zaslat. Nerezový pracovní stůl s trnoží - šířka 600mm. Vyberte si z široké nabídky nerezových, granitových a keramických dřezů. Většina nabízených kuchyňských dřezů máme skladem.


Spodní skříňka od 8mm. Typ orientace otočný. Dva velké dřezy zaručují vysoce komfortní mytí. Plochý IF-okraj umožňuje zabudování do roviny s deskou nebo vestavbu sho.


Nerezový dvoudřez

Nabízím k prodeji nerezový dvoudřez s odkapávačem, 1x cm. Inzeráty nerezový dřez - aktuální inzeráty na Sbazar. Vhodný pro montáž do skříňky o šířce cm. Výroba z nerezu V každé profesionální kuchyni by neměly chybět kvalitní nerezové pracovní stoly, desky, ale i regály a další nerezový nábytek.


Zařizujete- li právě svojí restauraci, bufet, bistro, gyros grill či například kavárnu, pak je pro Vás nerezový nábytek. Konvektomat Unox XV 3ChefLux - rozbalený z výstavy. Rozbalený z výstavy ! Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Nerezový dvoudřez

Nepoužitá sada Vacsy od firmy Zepter za poloviční cenu. BLANCO R-ZS Nerez přírodní lesk - modulový dvoudřez s odkapní plochou s dřevěným rámem. Blanco R-ZS 12x6-Nerez přírodní lesk oboustranné provedení.


Franke Sara SXL 7T ECO, 800x5mm, nerezový dvoudřez , tkaná struktura 103.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.