úterý 3. dubna 2018

Bazeny jimky septiky cz

Pohodlné matrace od českého výrobce za nejlepší ceny. Nábytek za výprodejové ceny. Vyberte si z široké nabídky.


Opatření proti koronaviru se naší firmy zatím nedotýkají, zatím vyrábíme i rozvážíme. Kvůli ochraně zákazníků, bude mít řidič, při kontaktu s Vámi, roušku a rukavice. Menu Přejít k obsahu webu. Náš sortiment tvoří plastové jímky (nádrže, žumpy, septiky ) - válcové a atypické. Zákazníkům nabízíme jímky pro obetonování, jímky samonosné, které stačí pouze obsypat štěrko pískem a jímky dvouplášťové vhodné pro místa, kde hrozí průsak spodní nebo povrchové vody.


Déle nabízíme nádrže velkých. Bazény, jímky, septiky , retenční nádrže - NemKoCZ s. Kontaktujte Mravec Plast z Jihlavska, nabízí septiky samonosné, k obetonování a dvouplášťové. Septiky Retenční nádrže.


Obchod a technické poradenství: Bc. Vyrábíme kvalitní plastové nádrže pro dešťovou a odpadní vodu. Využijte dešťovou vodu a vyřešte problém s odpadní vodou.


Bazény Kratochvíl - bazény, zastřešení bazénů, vířivky, jímky. Naše řešení je spolehlivé. Kromě standardních plastových výrobků z polypropylenu a polyetylenu vyráběných sériovým způsobem, jako jsou bazény, jímky, septiky , vodoměrné a kanalizační šachty, nádrže na chemikálie a vodu odpadní, dešťovou i pitnou, plastové hlavy vrtaných studní - zhlaví.


Bazeny jimky septiky cz

Plastový septik, či jímku poté usadíme na betonovou desku a provedeme jeho obetonování vlhčenou betonovou směsí. Vyrábíme samonosné plastové jímky, nádrže na dešťovou vodu, možnost dotace na dešťovou vodu. Bazény nabízíme v rozličných velikostech a tvarech podle přání zákazníka. Kromě bazénů vyrábíme i nádrže vyrobené z polypropylénu, zejména jímky, septiky, vodoměrné šachty a různé výrobky dle přání zákazníka. Jistě máte představu, jak má Váš bazén vypadat a právě proto se Vám rádi přizpůsobíme a poradíme Vám jak vybrat ten pravý bazén, jež se stane ozdobou pro Vaši zahradu.


Nabízíme několik typů jímek: kruhové, hranaté a oválne, ve velikostech – m3. Jímky a bazény testoval na Olomouckém stavenbím veletrhu Stavotech. Plastové odpadní jímky a žumpy také vhodné na dešťovou vodu. Cyklotrialový jezdec Aleš Novotný. Bělá Mírová pod Kozákovem Turnov Tel.


Aktuální ověřené informace: adresa, telefon a e-mail BAZENY-JIMKY-SEPTIKY. CZ MONIKA ŠPIČÁKOVÁ s. Dále vyrábíme a dodáváme domovní čistírny odpadních vo jimky , septiky a plastové nádrže na vodu. Jako materiál pro jímky, žumpy a septiky používáme výhradně polypropylen, který je známý svou odolností, houževnatostí a nízkou váhou výrobků. Tříkomorové septiky slouží k odstranění biologického a mechanického znečištění odpadních splaškových vod z rodinných domků, rekreačních objektů, menších provozoven, horských chat, penzionů, atd. Voda po částečném předčištění putuje do kanalizace.


Kvalitní plastové jímky, žumpy, septiky a bezénové vany od zkušeného výrobce si můžete objednat jednoduše na webu. Zásady ochrany a zpracování osobních údajů Všechny ceny jsou uvedeny včetně DPH. Ceny platí pouze pro realizace na území ČR Kontaktujte nás na tel.


Bazeny jimky septiky cz

Tatáž nádrž jako žumpa, jen opatřena přepážkami a odtokem, kvůli předčištění. Vyrábíme plastová zahradní bazény ve standardních rozměrech ni v rozměrech na míru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.