středa 25. dubna 2018

Betonove zumpy

Kvalitné betónové žumpy. Výborne navrhnutá hrúbka stien zaručuje mimoriadnu pevnosť a dlhú životnosť. Ponúkame Vám najvyššiu kvalitu výrobkov. Betónové žumpy z Poľska sú odolné a spoľahlivé nádrže pre domové odpadové vody. Vyrábame a predávame certifikované betónové žumpy a dovezieme ich k vám kdekoľvek na celom Slovensku.


Betonove zumpy

V cene je aj uloženie žumpy hydraulickým ramenom priamo do stavebnej jamy. Používame iba prvotriedny vystužený vodostavebný betón, vďaka čomu majú naše betónové žumpy dlhú životnosť a vysokú pevnosť. Vďaka vysokej pevnosti použitého materiálu umožňujú bezpečný a šetrný prejazd vozidiel pri použití prejazdovej dosky.


Na rozdiel od plastových žúmp sú železobetónové žumpy odolné voči zemnému tlaku. V případě potřeby většího objemu, je možné žumpy spojovat a dosáhnout tak potřebný objem. Nádrže sú certifikované.


Betonove zumpy

Záruka na produkty je samozřejmostí. Nemusíte se tedy bát problémů p. Rozvážíme betonové žumpy po celé České Republice. Pro více informací nás kontaktujte. Montáž a osadenie žumpy zdarma.


Kompletná dodávka vrátane montáže. Sú odolné voči zemným tlakom na rozdiel od plastových žúmp. Naše žumpy sú 1 vodotesné a vyrobené z kvalitných materiálov. Betón je pri zlievaní vibrovaný, čo zaručuje jeho tesnosť a pevnosť.


Za svoju vysokú kvalitu a tesnosť vďačia betónové žumpy použitiu špeciálnych prísad do betónu a vhodnej izolácii. Z vnútra je žumpa vystužená železnou armatúrou, zvonka je natretá asfaltovou hmotou s prídavkom IZOLBETU a ADW, ktorý dokonale tesní povrch žúmp. Ku všetkym našim žumpám dodávame platne certifikáty.


Ich využitie je však na Vás a Vašich potrebách. Je z nich možno urobiť tiež pivnicu, šachtu, či nádrž na dažďovú vodu. Navrhneme vám nejvhodnější řešení. Betonové jímky septiky, výroba a prodej, betonové nádrže za atraktivní ceny, záruka pro naše jímky, nabízíme levnou dopravu a bezplatnou montáž, tel. Použivajú sa na zachytenie a akumuláciu odpadových vôd z objektov.


Naša spoločnosť sa zaoberá už niekoľko rokov výrobou a následným predajom železobetónových nádrží (žúmp). Možnosť využitia našich zberných nádrží na vodu je naozaj široká, od zberných nádob na odpadovú vodu, na vodu dažďovú, ako aj na vyčistenú vodu z čistiarne odpadových vôd. Uvedené ceny sú bez DPH a dopravy. PREPRAVA 2€ PREPRAVA 2€.


Preto by ste mali kúpiť nádrž, ktorá bude nielen spĺňať najprísnejšie hygienické normy, ale tiež bude odolná a bezproblémová. Práve takéto betónové žumpy vyrába a predáva naša spoločnosť a nie je pochýb o tom, že ich nákup. Po vytvorení vtokového otvoru a pripojení odpadového potrubia stačí betónovú žumpu už iba obsypať zeminou (betónovanie nie je potrebné). Stavebná jama musí mať vyrovnané dno s jemným štrkovým posypom. Přejezdné ihned po zahrnutí.


Betonove zumpy

Betonové žumpy je možné sestavovat do požadovaného objemu velice variabilně. Betonové jímky, neboli žumpy , jsou nejlepším způsobem, jak u svého objektu zajistit vhodné místo pro odtok odpadu. Ten vzniká při každém spláchnutí, po každém mytí nádobí či umytí v koupelně. Odpad zkrátka potřebuje své místo a my nabízíme levné a kvalitní řešení pro každého. Náš sortiment obsahuje širokou nabídku betonových žump, ale i dalších.


Služby - Betonove zumpy inzercia. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.