úterý 3. dubna 2018

Granitové dřezy franke

Fragranitové dřezy (jak se granitovým dřezům Franke též říká) jsou odolné proti nárazu, poškrábání, lomu při stárnutí, špíně, chemickým činidlům a vysokým teplotám krátkodobě až do 280°C. Série Basis od firmy Franke pod sebe združuje granitové dřezy s označením BFG. Tato série vyniká moderním designem a velice příznivou cenou. Granitové dřezy Franke. Díky použitým materiálům se granitové dřezy Franke dostaly mezi světovou špičku.


Naše kuchyňské dřezy se vyznačují svou odolností vůči mechanickému či jinému poškození. Naše granitové dřezy s odkapem přinášejí spojení oblíbeného přírodního designu s praktickým odkapávačem. Tento typ dřezů zaručuje funkčnost.


Odtok vody do odpadu pomocí drážek. Dřezy z odolného, kvalitního materiálu, vyrobené společností s dlouholetou tradicí. Na výběr je zde z mnoha barevných provedení. Dřezy a baterie Franke Dřezy , baterie, odsavače par, sortery a také vestavné spotřebiče FRANKE - už samotná značka znamená kvalitní, univerzální funkčnost a nadčasový design. Nedávných 1let v historii společnosti je výzvou pro neustálé inovace v oblasti technologie a designu a špičková řešení pro splnění spotřebitelských nároků.


Pevné granitové dřezy v setech spolu s baterií dokáží odolat všem nástrahám kuchyně. V průběhu používání na sobě nezanechávají žádné škrábance a oděrky od nádobí. Zároveň jsou schopné odolat teplotám až do 1°C. Velmi rádi Vám poskytneme veškeré informace o zboží nebo Vám poradíme s výběrem telefonicky nebo e-mailem.


Kuchyňské granitové dřezy vyhlášených značek Franke (fragranitové), Alveus (algranitové), Blanco (filgranitové) Teka (tekgranitové) aj. Naleznete zde levné granitové dřezy , granitové dřezy s odkapem, rohové granitové dřezy , granitové dřezy s vaničkou a další. U dřezů s odkapem stečou přebytečné kapky z odkapávače rovnou do dřezu. Separátní prostor dřezové vaničky je uzpůsoben k mytí malých předmětů, ovoce či zeleniny.


V kombinaci s integrovanou plochou odkapu jsou granitové dřezy s odkapávačem a vaničkou vhodnou volbou do každé frekventované kuchyně. Profesionální rady, dřezy prodáváme už let, zeptejte se nás na cokoliv. A v neposlední řadě vynikají granitové dřezy množstvím barev, díky kterým lze skvěle doplnit celkový vzhled Vaší kuchyně. Rozdělení v našem e-shopu je opět vytvořeno tak, aby byl pro Vás výběr co nejsnazší - sekce GRANITOVÉ DŘEZY je rozdělena do dalších podsekcí dle typu granitového dřezu ( Rohové , kulaté , s odkapem atd.).


Jen málo věcí je tak odolných a stálých jako kámen. Věděli jste, že granit je druhé jméno pro žulu? Většinu objemu granitového dřezu tvoří přírodní kámen - křemen a žula.


Granitové dřezy franke

Další důležitou příměsí jsou pojiva. Hloubka vany dřezu je 2mm. Dřez je určen pro horní montáž do minimálně 6mm široké skříňky. Součástí dřezu je kompletní příslušenství k montáži. Jedná se o vylepšenou verzi původního granitu, která je hladší pro ještě snadnější údržbu.


Franke je zárukou kvality, jedná se o největšího výrobce granitových dřezů. Sortery Franke jsou velmi propracované koše. Franke fragranitové dřezy jsou vyrobeny z odolných materiálů obsahujících drcené žuly a přírodních křemičitých písků (kameniva), díky jejichž vlastnostem jsou odolné proti nárazu, poškrábání, špíně, chemikáliím i krátkodobým teplotám až do 260°C.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Franke Česká republika System navržený tak, aby každá kuchyně vypadala úžasně. Delikátní káva dokáže z téměř každého momenu vykouzlit zázrak.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.