čtvrtek 24. května 2018

Instalace dřezu

Instalace dřezu

Ukážeme Vám, jak nainstalovat sifon ke kuchyňskému granitovému dřezu Primagran. Díky našemu filmu můžete v kuchyni namontovat sifon bez pomoci profesionálů. Při instalaci dřezu z akrylového, umělého kamene nebo smaltované oceli postupujte podle těchto pokynů: Nahraďte pryžová těsnění silikonem.


Těsnění neposkytuje pevné připojení dřezu k pracovní desce, navíc má tento materiál sníženou životnost ve srovnání se silikonovou kompozicí. Montáž dřezu Jak si vybrat dřez do své kuchyně. Existuje několik způsobů instalace dřezu do kuchyňské desky. Přečtěte si více o různých typech montáže dřezu. Pozornost také věnujte orientaci dřezu , jestli bude vanička nalevo nebo napravo.


Také je nutné dbát na správnou orientaci dřezu. Pamatujte, že potřebujete mít dostatek prostoru i ve spodní části skříňky a tak bývá velmi často problém umístit ho nad myčku. Nad tou však může být jeho odkapávací část.


Instalace dřezu

Při výřezu také nezapomínejte na polohu na lince. Ideální je, když bude umístěný přímo na středu. Tam jsou doplňky s částečným a plným podstavcem, jejich jedinou nevýhodou je výškový limit, který nesmí překročit cm. Při montáži nového dřezu dbejte na to, aby byl alespoň stejně tak velký jako ten starý. Vyvěste dvířka pod dřezem a vykliďte vše, co by vám mohlo překážet při práci, ušpinit se nebo poškodit.


Pod sifon dejte kbelík nebo mísu. Zavřete rohové ventily a odšroubujte sifon: Uvolněte šrouby na odtokovém ventilu, vytáhněte trubku ze stěnového přípoje a nechejte. Velice zajímavým typem instalace je spodní montáž, kdy je kuchyňský dřez upevněný pod pracovní deskou.


Instalace dřezu

Výhodou této montáže je kromě zajímavého designu také její praktičnost. Tím, že pracovní plocha v podstatě tvoří horní lem dřezu , nedochází k žádnému usazování nečistot pod jeho okrajem. Zbytky jídla a drobečky se jednoduše nahrnou rovnou do dřezu.


Před zahájením instalace vodovodní baterie ke dřezu si pod ním udělejte místo. Můžete rovněž vysadit dvířka od dřezové skříňky, abyste mohli bez obtíží pracovat. Dejte pod sifon kbelík nebo mísu.


Potom sifon odmontujte a nechte odtéct zbývající vodu do kbelíku. Ideálně nechte sifon v jednom kuse, jelikož ho poté. Příprava instalace pro kuchyň Rozvody vody a elektřiny v kuchyni Pozor - za lednicí, myčkou a troubou nesmí být žádný ventil, odpad ani zásuvka! V pro lednici, nebo mrazák. Výhodou dřezů pro spodní montáž je, že při jejich zabudování do kuchyňské linky nevznikají vystouplé okraje dřezu , u kterých se drží mastnoty a další nečistoty.


Instalace dřezu je tak jednodušší, snažší a časově uspornější. Protože je myčka většinou. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Více v článku o typech montáže.


Navržení vhodného řešení. Po zhodnocení stavu a načerpání informací o instalaci dřezu je potřeba navrhnout vhodné řešení a poté vybrat ten správný kuchyňský dřez. Nyní, když jsou rámy skříněk na svém místě, je čas instalovat pracovní desku, dřez, osvětlení a spotřebiče. Před připevněním pracovní desky na místo zkontrolujte, zda má správný rozměr.


Funkčnost tohoto jedinečného dřezu zlepšují inteligentní baterie, které mohou být vybrány z široké škály Primagran obchodu, také v odstínech žuly ladí barvou s dřezem a praktickým příslušenstvím pro usnadnění každodenního mytí. Dřez je odolný proti nárazům, poškrábání, nečistotám a silným vysokým.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.