středa 23. května 2018

Nerezová přechodová lišta

Nerezová přechodová lišta

Nabízíme samolepící i šroubované varianty uchycení. Provedení profilů bez viditelného připevnění dodá podlahám perfektní ukončení. Navíc přechodové a ukončovací lišty za trvale nejnižší ceny. Profily nevyžadují zvláštní údržbu. Přechodové lišty a přechodové profily.


Ukončovací nerezová lišta je vhodná i pro obklady stěn. Již více jak let dodáváme nerezové profily, podlahové lišty a mnohem více! Dodávka zboží do hodin a individuální přístup. Tento typ oceli má nízkou odolnos. Lišta vyrovnává přechod mezi rozdílnými úrovněmi podlahových krytin.


Samolepící přechodové podlahové lišty Prinz se vyznačují velmi jednoduchou, praktickou montáží. Nerez ocel: AISI 4- DIN 1. Překvapivě pevně drží. Lišty jsou na spodní straně opatřeny kvalitní samolepící hmotou, ta bez problémů drží na hladkých površích jako je laminát, převo, dlažba, PVC, ale i na soudržných kobercích. Lišta přechodová, natloukací - délka cm. C-profilem završují produktovou skupinu elektroinstalačního materiálu.


Lišta nerezová přechodová , stejná výška krytin, m, 1. KZS soklová lišta tl mm, m, 14. Kontrolní trubice přechodová. Tato přechodová lišta pomáhá.


PODLAHOVÁ LIŠTA SOKLOVÁ – pro vedení kabelu jsou lišty, v nichž můžete v nich vést kabely, zároveň do nich můžete skrýt jejich kotvení a navíc jako bonus kabely můžete i po montáži kdykoliv doplnit či vyměnit. V2A, vhodný pro vyrovnání různých výšek podlahy. Soklová lišta SLK s kabelovým kanálkem se skládá z materiálu na bázi PVC a je opatřena měkkými manžetami u podlahy i stěny. Soklová lišta WLK Samolepící měkká soklová lišta WLK - lišta z pružného plastu je určena obzvláště pro pružné podlahové krytiny jako jsou PVC podlahy.


Nerezová přechodová lišta

L nerez lišta podél schodištového otvoru délky 5m obložení. Společnost Ventilátory Zlín je velkoobchodní prodejce profilů zn. Prechodový profil vŕtaný 30xmm, nerez brúsený, dl. Hliníkové, nerez profily – přechodové podlahové lišty a krycí schodišťové lišty lze.


Picture of Adaptabilní přechodová lišta. Doporučuje se použití pouze v interiéru. VxH-635x760x240), Schránka na dokumentaci A41.


Nerezová přechodová lišta

Podlahová přechodová lišta se montuje podle typu jejího provedení. Nejčastěji se používají samolepící nebo šroubovací - narážecí přechodové lišty. Nejpoužívanější materiál přechodových lišt je hliník v eloxovaném provedení, nebo hliník potažený odolnou fólií s vysokou odolností proti oděru. SHOWERPROFILE-S spádová nerezová lišta se spádem pro zakončení bočních stran obložených sprchových koutů.


Samolepicí hliníková přechodová lišta oblá. Lišta je vhodná pro přechod podlah o stejné výšce, ale dokáže vyrovnat i rozdíl do 8mm. PŘECHODOVÉ LIŠTY, Eurokoberce. Určeno pro stěny z luxfer 8cm tloušťky. Oblast využití, Interiér, Exteriér, Mokré prostředí, Vlhké prostředí.


Vhodná do vlhkého prostředí i interiéru. PROFIL-EU profil 15mm, 5m ,,L ukončovací , nerez , kartáčovaná. Podlaha koupelny je kompletně bez spádu, zatímco prostor sprchy je jednostranně spádován (většinou – ) směrem ke. Materiál: nerezová ocel. Příslušenství ke sprchovým koutůk doručení domů nebo na prodejnu.


Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč 1Kč bez DPH 1Kč 1Kč bez DPH SKLADEM ks.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.