čtvrtek 14. června 2018

Čtyřkomorový septik

Tříkomorový septik funguje na základě biomechanického přečištění odpadních vod. V první komoře zůstávají pevné části odpadu, které se usadí na dně a postupně se rozkládají. Hrubě přečištěná voda protéká do druhé komory, ve které dál probíhá proces vyhnívání.


Do třetí komory se dostane již jen přečištěná voda, která je zbavena pevných částic. Septik prvním stupněm čistícího procesu a slouží především k zachycení a usazení pevného znečištění z odpadní vody. Pro ještě lepší pročištění vody je vhodné použít tříkomorový nebo čtyřkomorový septik. Díky dlouhodobému působení bakterií se postupně voda pročistí natolik, že se může nakonec používat i na zalévání či splachování toalet.


K septiku musí být připojen kvalitní pískový či jiný filtr. V něm se zachytí i ty poslední částice, jež při putování. Pokud si chcete dát 3komorový septik s pískovým filtrem a vodu použít k zálivce, tak jsem skeptický k případnému získání povolení.


Voda nebude prostě čistá. Pokud si dáte ten septik a nechcete klasickou ČOV, dejte si biologickou-kořenovou čistírnu. Je to rozhodně lepší volba než ten filtr. Septik – umísťuje se na začátku systému k zachycování nerozpuštěných látek (NL). Doporučuje se vícekomorový, například čtyřkomorový.


Prodlužuje životnost čistírny, zabraňuje zanášení filtrů. Rozdělovací potrubí – rovnoměrní přivádí vodu po celé šířce kořenového filtru. V podstatě se jedná o čtyřkomorový septik uspořádaný jako přepážkový anerobní reaktor s prostory pro separaci nerozpuštěných látek. Průtok anaerobním separátorem je optimalizován na základě v praxi ověřeného matematického modelu a dochází tak k maximálnímu využití všech prostorů. Vyrábíme betonové septiky, provedeme návrh (projektovou dokumentaci) septiku a instalaci septiků přímo u zákazníka.


Tedy laicky řečeno, čím lepší předčištění, tím delší životnost kořenové čistírny. Z toho důvodu dodáváme jako pvní stupeň čištění před KČOV vícekomorový. Pokud máte jiné požadavky na vpusť nebo výpusť, neváhejte nás kontaktovat.


Prostupy do nádrže nebo celý septik Vám rádi uzpůsobíme na míru. Inovovaný čtyřkomorový septik se zvýšenou účinností určený k předčištění odpadních vod a následné účinné separaci nerozpuštěných látek. Ke KČOV se obvykle používají složitější konstrukce septiků, než standardní tříkomorové. Průtok septikem je navržen tak, aby došlo k maximálnímu využití všech jeho prostorů.


Nejčastěji se jedná o septiky šestikomorové, u rekreačních objektů může být navržen septik čtyřkomorový , u složitějších instalací se používají výjimečně i septiky osmikomorové. Nádrž s čerpadlem na akumulaci předčištěné odpadní vody. Menší šachta pro umístění armatur, filtru a řídící jednotky. Systém pro podpovrchovou kapkovou závlahu např.


Plastový tříkomorový septik k obetonování. Samonosný tříkomorový plastový septik SK1-EK je ideální k rekreačním objektům s přerušovaným provozem, nebo jako náhrada za starý betonový septik. Během čekání na tesaře jsme se rozhodli, že využijeme konce léta, a do země umístníme septik a filtr. Septiky Septik slouží k odstranění biologického a mechanického znečištění odpadních splaškových vod (první stupeň). Za septik je možné přidat druhý stupeň dočištění - zemní filtr.


Čtyřkomorový septik

Biologický septik je uzavřená vodotěsná plastová nádrž svařená z polypropylenových desek o síle mm. Septik je rozdělen na komory, komory – tzv. V případě přítomnosti spodní vody jsou BS vyráběny ze stěnových prvků tl.


V tom případě se mohou rozměry BS lišit od rozměrů uvedených v tabulce. Touto změnou bude ovlivněna i cena. Příčné přepážky u dna zabraňují. Zvolený septik je SKpro 4() osob, objem 3m pískový filtr má.


Kvalitní septiky série TITANIUM WEEW jsou vyráběny novou technologií. Výška revizního otvoru (cm), Celková výška šachty (cm), Cena bez DPH. Nyní také řešíme, zda zvolit tříkomorový septik se zemním pískovým.


Samonosnou jímku (samonosnou nádrž) je možné na přání upravit jako nádrž na dešťovou vodu (jímka na užitkovou vodu) nebo komorový septik (dvoukomorový, tříkomorový nebo čtyřkomorový septik ). Nabízíme kompletní realizaci nádrží na vodu a komorových septiků za bezkonkurenční ceny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.