čtvrtek 14. června 2018

Hloubkové čištění pleti

Správné čištění pleti začíná odlíčením. Věnujte každodennímu čištění dva kroky, ne jen jeden. A proto je do značné míry odkázaná na pravidelné, důkladné a hloubkové čištění. NIVEA Čisticí rýžový peeling pro smíšenou pleť s organicky pěstovanou rýží a bio aloe vera je tou pravou volbou. Podporuje přirozenou obnovu pleti a ještě navíc důkladně vyčistí póry a pleť zmatní.


Hloubkové čištění pleti je obzvláště důležité při mastné pleti se sklonem ke vzniku akné. Toto čištění přenechte odborníkovi, protože neodborným ošetřením a použitím nesprávných ošetřujících látek byste mohli stav své pleti zhoršit. Navštěvuji SlimFOX, kam chodím pravidelně na hloubkové čištění pleti ultrazvukem.


Mám plet čistčí, jemnější, svěžejší. Krém se teď lépe vstřebává a celkově vzhled pleti vypadá lépe. Jedním z nástrojů, jak šetrně, citlivě a přitom důkladně vyčistit pleť je profesionální čištění pleti ultrazvukem, špachtlí s velmi vysokou frekvencí. Pro dokonalé, hloubkové vyčištění vaší pleti používejte dvakrát denně čistící krém, pěnu nebo emulzi, doplněné čistící pleťovou vodou.


Hloubkové čištění pleti

Zohledňujte také typ vaší pleti – mastná pleť potřebuje rozdílnou péči, než pleť suchá či citlivá. Přečtěte si rady a zkušenosti na téma hloubkové čištění pleti - doma nebo u kosmetičky. Se kloníte - chodíte radši pravidelně ke kosmetičce, nebo spoléháte na. Super tip: Dřív než dojde na čištění pleti , ať už domácími, nebo těmi běžnými čisticími prostředky, vydrž několik minut nad hrncem s horkou vodou a obličej si napařuj.


Samozřejmě tedy tak, aby ses úplně neopařila. Dnes ušetříte 3Kč díky slevě. Pro hloubkové čištění pleti a čištění pórů ale doporučujeme pořídit si čistící kartáček na obličej. Foreo Luna vám zabere maximálně 2. Na dočištění pleti opět použijeme dvoufázovou obličejovovu vodu nebo hydrolát.


Detoxikační jarní maska. Obličejové masky není potřeba používat denně, hloubkové čištění si připravujeme jednou za týden. Masku vybíráme dle typu pleti , surovin, které máme doma, a období.


Je vhodný pro pleť mastnou a smíšenou bez teleankteázií. Uvolní se mazové a potní žlázy a pleť tak může lépe dýchat. Ultrazvuková špachtle na čištění pleti Ilwy 3s EMS, LCD.


Hloubkové čištění pleti

Funkce elektro-muskulární-stimulace EMS aktivuje ochablé obličejové svaly. Recepty na domácí přírodní peelingy, odličovací mléka a další přípravky na čištění pleti. Při čištění pleti v domácím prostředí se však často dopouštíme různých chyb.


Mezi nejčastější patří nevhodně zvolený přípravek nebo použití mýdla. Pleť je třeba si čistit pravidelně a používat na to výhradně přípravky určené na váš typ pokožky. Mastná pleť ocení gelové čisticí přípravky, suchá zas ty s krémovitejšou konzistencí. Hydrafacial je unikátní, velmi účinná metoda čištění pleti s následným antioxidačním ošetřením pleti a dalšími přídatnými funkcemi pro mastnou pleť, akné, drobné jizvy či otoky v obličeji. Víte, že po odlíčení pleti je pleť odlíčená, nikoliv čistá?


Hloubkové čištění pleti

Odlíčení je totiž jen fáze, která samotnému čištění pleti předchází. Pojďte si s námi všechny pojmy ujasnit. Povrchové čištění pleti se provádí před každým ošetřením tedy i před hloubkovým čištěním pleti.


Prostřednictvím povrchového čištění odstraňujeme z pleti maz, pot a nečistoty, které se přes den mohou na pleti usadit. První fáze žehlení pleti - hloubkové čištění záporným elektrickým nábojem, vpravení speciálního gelu. Druhá fáze žehlení pleti - vpravení vyživujících látek, aminokyselin, vitamínů, magnesia a zklidňujících složek.


Jakmile jednou zažijete pocit perfektně čisté pleti , už nikdy se jej nebudete chtít vzdát. Pravidelným používáním pěny pro hloubkové čištění NeoStrata Resurface bude vaše pleť vypadat zdravější a zářivější než kdykoliv předtím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.