úterý 5. června 2018

Odpadni jimky

Levné plastové jímky, septiky, čističky odpadních vo vodoměrné šachty, čerpací jímky, filtry pro dočištní vody. Odpadní jímka (žumpa) je nádrž určená k akumulaci odpadních vod z domácností. Jsme tradiční český výrobce septiků, ČOV - čističek odpadních vo jímek, plastových žump a zemních filtrů. Naše nádrž i jímka vlastní svůj certifikát a jsou 1 svařitelné, vodotěsné, disponují dlouhou životností, zápachu, odolné UV záření. Nejsme pouhý prodejci, ale jsme firma s dlouhou tradicí v oboru.


Odpadni jimky

Nemůžete se připojit ke kanalizaci? Využijte plastové jímky, které zachycují znečištěnou vodu z odpadu. Prohlédněte si aktuální nabídku kvalitních jímek.


Vyrábíme a dodáváme certifikované betonové jímky a septiky. Plastové bazény Plastové bazény za nejnižší ceny na trhu. Doprava po ČR do 2-dnů.


Bezkonkurenční ceny a lákavá cenová nabídka. Vyberte si plastovou jímku hned! BAZENY- JIMKY -SEPTIKY. CZ MONIKA ŠPIČÁKOVÁ s. Sídlo: Rynk 1Kostelec na Hané cca 18Km od Olomouce 6km od Prostějova.


Provozovatel Webu: Monika. Plastová jímka (žumpa) slouží k akumulaci odpadních vod. Jímka může být také použita jako nádrž na dešťovou vodu, hojně se využívá při stavbách rodinných domů, kde zatím není kanalizace. V případě vybavení nerezovými čerpadly i agresivních odpadních vod a kalů (pH 2-14).


Tyto jímky se používají zejména tam, kde není možné gravitační připojení na veřejnou kanalizační síť. Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci.


Jak už jsme si řekli, pracují domácí čističky odpadních vod na podobném principu jako velké obecní čističky. Nejsou lepeny, svařovány apod. Oproti konkurenci Vám nabízíme jímky 1 kvality, které jsou určené do jakéhokoliv podloží a usazení bez nutnosti betonáže.


Objednávejte na našem webu a dopravu máte zdarma. Vážení obchodní přátelé a zákazníci, v návaznosti na vyhlášení stavu nouze vládou České Republiky ze dne 12. COVID-dočasně rušíme možnost osobní návštěvy ve všech střediscích od pondělí 16. Naše jimky neboli žumpy jsou lité jedním cyklem, což zaručuje absolutní vodotěsnost. Dle požadavků zákazníka sestavíme nádrž od maloobjemových 4maž po velkoobjemové jímky.


Jsou navrženy jako tříkomorové nádrže pro kapacitu 5-osob. Nádrže jsou vyráběny svařováním polypropylénových desek a tzv. Jímka nebo-li žumpa najde své uplatnění v místech, kde není možné domácnost připojit na obecní kanalizaci. Výhodná sestava 3vje složená z nádrže na dešťovou vodu, čerpadla včetně příslušenství a filtrace před nádrž.


Pouze si napojíte zahradní hadici na coulový závit a můžete vodu z nádrže začít čerpat. Nabízíme samonosné betonové nádrže vhodné na žumpy, jímky, septiky nebo jako nádrže na dešťovou vodu. Nabízíme vysoce kvalitní polyethylenové samonosné nádrže ( jímky, septiky, žumpy ) vyráběné rotačním tvářením plastů HDPE. ITMS plast je specialista na výrobu septiků, nádrží na vodu, jímek, pískových filtrů, plastových sklepů, vodoměrných šachet a šachet na vrtané studny, ale také distribuce bazénů na míru a ČOV.


Dotace pro vlastníky či stavebníky rodinných a bytových domů na využití srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.