úterý 5. června 2018

Plastové jímky na vodu

Jímky se využívají především jako žumpy, ale díky kvalitním materiálům se využívají jako nádrže na dešťovou a pitnou vodu. Naše jímky nacházejí využití u rodinných domů, chat a komerčních budov. U nás máte možnost koupit jímky České kvality, které jsou certifikované v České i Slovenské republice. Všechny jímky mají vstupní komínek o průměru cm. Jedná se především o vysoce kvalitní, levné plastové jímky , které jsou určeny pro použití jako: septiky, žumpy, akumulační jímky , jímky na deštovou vodu , čerpací jímky a vodoměrné šachty, ale také domovní čističky odpadních vod nebo filtry na dočištění odpadních vod.


Rozdíl spočívá především v absenci přepadu, kterým jsou některé jímky pro akumulaci dešťové vody osazené. Plastové jímky - žumpy se umísťují tam, kde nelze udělat septik. Dále nabízíme jímky na dešťovou vodu se vsakováním. Doprava po celé České republice, montáž zdarma. Využijte plastové jímky , které zachycují znečištěnou vodu z odpadu.


Prohlédněte si aktuální nabídku kvalitních jímek. Váš košík je prázdný Do. Plastové nádrže, jímky , zásobníky na kapaliny jsou vhodné pro celou řadu využití.


MATERIÁLY - TECHNOLOGIE - ZKUŠENOSTI. Ceník standardních jímek na vodu Atypické rozměry Jímky On-line ceník Jímky na čerpadla, presscontroll apod. Bedny na čerpadla, presscontroll apod.


Systémy čerpání vody z jímky. Dělíme na plastové jímky samonosné a pro obbetonování. Výhodné sestavy na využití dešťové vody. Dešťovu vodu můžeme využít k zalévání zahrady, mytí auta nebo ke splachování a praní. Podívejte se na širokou paletu profesionálně připravených výrobků a jejich příslušenství jako jsou: jímky , septiky, nádrže na vodu , šachty na vrtané studny, vodoměrné šachty, pískové filtry nebo čistírny odpadních vod.


Při zvolení jímky na dešťovou vodu je vhodné specifikovat, že ji chcete takto využívat. Sběr dešťové vody pro účely zalévání zahrad. Plastové designové nádrže na vodu slouží také jako dokorativní prvek na zahradě. Naše plastové jímky mají masívní žebrování, které zaručuje vysokou stabilitu, dlouhodobou životnost a jednoduchou instalaci.


Materiál je 1 recyklovatelný a nekoroduje. Vyberte si plastovou jímku na užitkovou vodu ještě dnes! Jímky , septiky, nádrže na dešťovou i pitnou vodu a pískové filtry přímo od výrobce.


Plastové jímky na vodu

Vhodnou velikost plastové jímky (užitečný objem) si můžete spočítat pomocí jednoduchého výpočtu, který najdete na úvodní straně pod nadpisem jak velkou jímku potřebuji. Kvalitní materiál německé kvality. Plastová jímka je standardně vybavena nátokovým hrdlem DN 150.


Je možné přikoupit také příslušenství jako zátěžové poklopy. Diky instalaci jímky pod zemí si dešťová voda uchová. Vyrobena z nerecyklovaného polypropylenu. Je potřeba pro bezproblémovou kolaudaci domu, v místech kde není možné se připojit na veřejnou kanalizaci.


Plastové jímky na vodu

Poctivé - plastové bazény, jímky na vodu - retenční nádrže, systémy čerpání vody, jímky , žumpy, septiky, šachty na vrtané studny, vodoměrné šachty, přečerpávací jímky tlakové kanalizace, dvouplášťové jímky pro spodní vodu , jímky na technologii, jímky podle zadání, bedny podle zadání a další plastové výrobky. Naše plastové samonosné jímky které se dají použít i na skladování pitné vody, jsou vyrobeny z kvalitního plastu bez přidání recyklátu. Jímky se usazují do štěrkového lože a není potřeba betonovat.


Jste ochotni věnovat více práce a peněz obsypu plastové nádrže na dešťovou vodu. U nás můžete objednat plastové nádrže, které jsou od renomovaných německých výrobců Geratec a Speidel. Jedná se o jímky na dešťovou vodu , které je možné v případě správného postupu a dodržení výše uvedených podmínek použít k. Plastové odpadní jímky splňují požadavky na zachytávání srážkové a odpadní vody v domácnosti i na zahradě, tzn. Při zvo­le­ní použití plastové jímky na vodu je vhod­né spe­ci­fi­ko­vat, že ji chce­te takto vy­u­ží­vat. Dodáváme zboží i při současné situaci ohledně karantény.


Naše firma prodává samonosné plastové nádrže na dešťovou vodu , retenční nádrže, jímky , dvoukomorové a tříkomorové septiky, okrasné sudy, vodoměrné šachty, tlakovou kanalizaci a další produkty určené pro hospodaření s dešťovou a odpadní vodou. Partneri : Plastové bazény - Lacné plastové bazény na mieru. Plastové septiky, jímky , vsaky - Výroba plastový nádrží, septiků a žump. Zastřešení bazénů - Výroba kvalitního zastřešení bazénu.


Zastrešenie bazénov - Lacné zastrešenie bazénov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.