pátek 20. července 2018

Bungee running lano

Popis: Jedna alebo viac súbežných dráh. Vyhráva ten, kto ju položí najďalej. Upevníme vás na lano a po nafukovací bungee dráze zkuste doběhnout co nejdále! Neuvěřitelná zábava a běh dvou závodníků zároveň vás silně namotivuje. Ale pozor, problém je v tom, že čím díl je soutěžící, tím ho lano táhne více zpět.


Tato aktivita probouzí ve všech lidech obrovskou snahu a také soutěživost. Cílem soutěžícího je natahovat gumové lano a dostat se buď co nejdále, nebo k vytoužené odměně. Která často pokud je soutěž pro dospělé bývá v pohodně např. Soutěž je atraktivní pro přihlížející diváky.


Pro lepší požitek instruktor nastavuje různou obtížnost pro děti i dospělé. Bungee running je soutěžně zábavná produkce. Na atrakci lze umístit bannery.


V případě použití jen jednoho kotevního bodu vkládáme mezi gumolano a kotevní bod ještě několik metrů statického lana (aby byl lezec co nejdále od kotevního bodu). Vás späť ťahajú bungee laná. U nás dostanete kompletný balíček so všetkým potrebným vybavením a šikovným inštruktorom, ktorý sa postará o zábavu aj bezpečnosť. Kto z koho - to sa ukáže :) ? Dvaja súťažiaci sú pripútaní opaskom k bungee lanu a ich cieľom je lano natiahnuť čo najviac. Ak neveríte, skúste ho najskôr natiahnuť čo najviac!


Skvelá, jednoduchá a zábavná aktivita pre Váš teambuilding. Uviažeme Vás a stačí už len ťahať na víťaznú métu. Stačí na miesto poslednej méty umiestniť nejaký aperitív a každý bude ťahať ako o život.


Bungee running lano

Zážitok pre vašu akciu! Prenajmite si atrakcie na vaše podujatie či teambuilding. Budete překvapeni, jak může něco tak tenkého mít takovou sílu. Až budete utíkat pozpátku neuvěřitelnou rychlostí, budete koukat Ale i proti lanu jde pořádně zabojovat.


Unsubscribe from HaveFunSk? Bude řipravená jedna dráha pro děti. Natiahnite bungee lano a zistite, kto je najsilnejší, alebo najvytrvalejší.


Je to vynikajúca aktivita na family day aj na team building. Nafukovací bungee running (duel) Vaším cílem je natáhnout gumové lano co nejdále. Soutěžící běží současně a navzájem se kontrolují, který z nich dosáhl větší vzdálenosti, navzájem se provokují k větším výkonům. Soutěžící má připojené speciální gumové lano za postroj a snaží se doběhnout co nejdále ve vymezeném území. Velmi zábavný je též bungee running na sněhu.


Pri súťažiach môžeme okrem dosiahnutia najväčšej vzdialenosti tiež merať čas dosiahnutia určenej vzdialenosti alebo na jednotlivých métach zbierať rôzne predmety. Upevníme k vám pružné lano a vašim úkolem je překonat jeho odpor tak, abyste umístili svou značku dál, než vaši protivníci. The anchored and running end of the bungee rope need to be tied in a double figure of eight knot.


Bungee running lano

This will provide the two loops necessary for karabiner attachment. This badge is available in the following projects. Súťažiaci sú na atrakciu bungee running pripnutý bungee lanami a ich úlohou je dobehnúť v dráhe bungee running ďalej, ako ich súper. Zdanlivo jednoduchá úloha komplikuje stále sa napínajúcich bungee lano , ktoré sťahuje súťažiaci späť.


Myšlenka této dobrodružné zábavy není nová. Zběsilý souboj dvou osob na gumovém laně! Přetahování končí v okamžiku připevnění značky na suchý zip, který je umístěn na každém ze tří sloupů na každé straně. Atrakce určena pro: Vhodná jak pro děti, tak i pro dospělé.


Bungee running lano

Děti mají jednoduché bungee lano , dospělí dvojité.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.