čtvrtek 5. července 2018

Čerpadla čerpadla

Prodloužená záruka na let. Platí na oběhová čerpadla WILO STRATOS MAXO a WILO YONOS MAXO zakoupená v našem eshopu. For driving FLUX pumps a wide range of electric and pneumatic motors is available. Even if you work in hazardousareas or with flammable liquids.


Čerpadla čerpadla

Depending on the application, the same pumps can be driven by different motors. The output of a drum pump depends, among other things, on the power of the motor. Vysoce výkonné a bezhlučné - čerpá vodu z hloubky až m, a to i když je ponořeno delší dobu, pro zavlažování zahrady nebo pro sanitární vodu v domě. Pro pohodlný a energeticky úsporný provoz je čerpadlo vybaveno inovativní automatickou funkcí.


Nabízíme bohatou nabídku čerpadel značek AL-KO, Einhell a další. V naší nabídce najdete širokou škálu čerpadel, domácích vodáren a také bohaté příslušenství. U nás nakoupíte všechny potřebné komponenty, rádi s technickým řešením poradíme, díky letité praxi se oboru velmi dobře orientujeme. Dodáváme čerpala do vrtů, ponorná i povrchová, čerpadla pro. Záhradné čerpadlá AL-KO s technológiou viacstupňového hnacieho ústrojenstva, napr.


Spoločnosť GARDENA ponúka výkonné záhradné tlakové čerpadlá nielen za zalievanie záhrady. Najvyšší model elektrického kalového čerpadla z portfólia českej značky Fieldmann zaujme kovovým spracovaním a vysokým výkonom motora umožňujúcim rýchlu prácu. Uložiť na porovnanie.


Cenové zvýhodnění, Produkty podle použití, Produkty, Pumpa. Naše prodejny jsou otevřené. Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. I nadále můžete nakupovat přes e-shop, zboží zasílám. Drenážní čerpadla jsou vhodná pro čerpání čisté a mírně zakalené vody.


Výborná jsou pro odčerpávání vody ze zatopeného sklepa, vypouštění bazénu po sezóně, pro čerpání vody z jímek, sudů a jezírek na zahradě. Hydrodynamická čerpadla jsou stroje určené k dopravě kapalin, též zařízení rotační lopatkové, též stroje hnané. Jsou to čerpadla s nepřímou přeměnou mechanické energie v energii kinetickou a potencionální energii kapaliny. Kinetická energie se na energii tlakovou mění v difuzoru. Pokud čerpadlo nemá difusor, přeměna probíhá ve spirálové skříni.


To výrazne zvyšuje nároky na materiál a výkon motora. Specialisté na průmyslová čerpadla! Floriš - naše řešení pomáhá lidem nejen v rozvojových zemích. Přichází doba využití vlastních studní.


Z důvodu neustálého zdražování pitné vody vám naše firma nabízí kvalitní větrné a ruční čerpadla „FLORIŠ“. Větrné čerpadlo je bezúdržbové a bez nároků na obsluhu. Při výběru čerpadla podle průtoku a výtlaku bychom však měli pamatovat na to, že maximální průtok a maximální výtlak udávaný výrobcem jsou spíše teoretické hodnoty, kterých čerpadlo v reálném provozu sice může dosáhnout, ale hodnota druhé veličiny bude nulová (v maximálním dopravní výšce čerpadla budeme mít téměř nulový průtok). Společnost Vřetenová čerpadla s. Navázala na činnost firmy fyzické osoby zakladatele Ing. Zakladatel firmy Ing.


Zabýváme se vlastní výrobou a vývojem čerpadel. Princíp práce tepelného čerpadla v lete (keď chladí interiér) je rovnaký, ako princíp práce chladničky, odoberá teplo (z vnútra) a odovzdáva ho okoliu (von). V zime, keď je potreba vykurovať, sa systém automaticky otočí a tepelné čerpadlo odoberá teplo z exteriéru a odovzdáva do domu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.