pondělí 23. července 2018

Dražice okc 125

Dėl šios priežasties OKC NTR modeliai. Dražice OKCE 1NTR. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Taip pat žmonės ieško. Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby, pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov.


Dražice okc 125

Jeho předností je jistě nadprůměrný objem ( 1litrů). Tuto vlastnost jistě ocení uživatelé, kteří potřebují k ohřevu velké množství vody. Avšak velký objem bojleru je spjat se sníženou rychlostí ohřevu vody a také s. Augsts tehnoloģiju līmenis un poliuretāna siltumizolācija garantē mazus siltuma zudumus un ekonomisku ekspluatāciju. Ekoloģiski uzticama pulverveida krāsa uz ārējā sildītāja korpusa minimāli piesārņo vidi. Kombinovaný bojler o reálném objemu 1litrů.


Rozměr (ŠxV) 53x1cm. S digitálním ovládáním. Skladem - ks Můžete mít ihned na prode.


Dražice okc 125

Je vhodný pro přípravu teplé užitkové vody v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využítím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud). Více informací o kombinovaném ohřívači vody OKC. Kombinuotas greitaeigis vertikalus vandens šildytuvas 1litrų.


Palyginti (0) ŠILDYMO ĮRANGA. Atsargų būsena: Sandėlyje yra Pristatymas: 1-d. Jei jus domina kombinuoti boileriai, tereikia išsirinkti pageidaujamą talpą, įrenginio surinkimą, medžiagas ir kitas jums svarbias specifikacijas. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Dražice okc 125

Pastatomas greitaeigis vandens šildytuvas 1litrų. Takový je tento svislý, kombinovaný ohřívač s výměníkem, který se postará o dostatek teplé vody ve vaší domácnosti, kdykoliv to budete po. Tento kombinovaný ohřívač vody (bojler) OKC 1vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Elektrická část je ovládána provozním termostatem a jištěný bezpečnostní tepelnou pojistkou. Pro ohřev TUV z externího.


Ohrev vody zabezpečuje výkonný dvojplášťový výmenník, ktorý je potrebné napojiť na externý teplovodný zdroj s maximálnou teplotou 1°C a tlakom MPa. Bojler je určen pro svislou mo. Aukštas technologijų lygis ir poliuretaninė šilumos izoliacija garantuoja mažus šilumos nuostolius bei ekonomišką eksploatavimą. Ekologiškai patikimi milteliniai dažai ant išorinio šildytuvo apvalkalo.


Pasiūlymų Akcijos, atsiliepimai Surask pigiau ir sutaupyk! DRAŽICE OKHE 1- elektrický bojler hranatý. Včetně 4kW topného tělesa, nelze u OKCE 50. Geros būklės, naudotas, kombinuotas, vertikalus boileris 120ltr.


Spoľahlivý zdroj teplej vody je dnes nevyhnutnosťou v každej modernej domácnosti. S týmto kombinovaným bojlerom jej bude dostatok v akomkoľvek ročnom období. Rozostupy kotvových skrutiek výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby pre ľahšiu výmenu vyslužilých ohrievačov.


Dražice okc 125

Je možné taktiež dokúpiť záves na rozostup.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.