úterý 21. srpna 2018

Elektrické koupelnové žebříky

Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Elektrické topné žebříky , Topkoupelny. Ideální elektrický topný žebřík do Vaší koupelny! Nejjednodušší způsob, jak vyřešit topení do koupelny, je pořídit si elektrický topný žebřík do koupelny.


Můžete si vybrat jaký výkon potřebujete. Teplotu lze regulovat pomo. Topné žebříky a koupelnové radiátory. Pro náročné uživatele je zde připraveno široké spektrum barevného provedení a tvarů. Koupelnové radiátory jsou využitelné také do prostoru WC nebo kuchyně.


Pro všestranné použití můžete napojit koupelnový radiátor na dva. U lakovaných radiátorů je na povrch nanesena termoreaktivní prášková barva. Jsou příjemnými pomocníky při sušení a nahřívání ručníků, zpříjemňují teplotu ve svém okolí a ucelují design koupelny. Nabízíme klasická provedení, kdy koupelnové topné žebříky elektrické vhodně doplní každou koupelnu.


Všude tam, kde není možné napojit koupelnový radiátor na ústřední topení ( tzn. především v koupelnách v panelových domech ), je ideální použít naši kompletní sadu topného žebříku a elektrické topné tyče. Naše koupelnové žebříky Vám můžeme nabídmout za menší příplatek i ve variantě oblá žebra dále jako chromové nebo z nerezu. Všechny žebříky jsou vybaveny pro přímé připojení do sítě bez nutnosti jakýchkoli úprav.


Přímotopy do koupelny ( žebříky ) je dodat jako široké ve variantě šířky 6nebo 7mm. Dále také bíle, pokud nemáte dost prostoru ve. Otočná ramena sušáku poskytují minimalistický vzhled. Ramena radiátorů lze otočit o 180°, které umožňí snad. Koupelnový radiátor je určen k vytápění koupelen, wc, kuchyní a zárověň slouží jako sušák k sušení ručníků, utěrek, nebo spodního prádla.


Vybírat můžete ze stovek modelů. Nejprodávanější držíme skladem. U nás naleznete žebříky cenově dostupné i luxusní. Klasické hranaté tvary, oblé i designové.


Využijte jedinečné nabídky ještě dnes! Naplněné elektrické koupelnové žebříky s nemrznoucí kapalinou a elektrickým topným tělesem ohřívá kapalinu těleso o příslušném elektrickém příkonu. Pro kombinované vytápění je nutné dokoupit.


Kopelnové radiátory, koupelnové žebříky , neboli otopná koupelnová tělesa jsou. Při výběru elektrického žebříku hraje důležitou roli především velikost a. S výběrem i objednávkou Vám rádi poradíme - kontaktujte nás. Vyhřátá koupelna je v chladných večerech oázou klidu a relaxace. I přes drobné problémy v dopravě zboží z Německa funguje eshop dál. Jen některé objednávky se mohou o pár dní opozdit.


Děkujeme za pochopení. ER 4x 7mm elektrický koupelnový topný žebřík s reguláto. Specialisté na koupelnové radiátory a elektrické sušáky - úsporné řešení koupelen.


Elektrické koupelnové žebříky

Nízká spotřeba, moderní design, česká výroba, kvalitní materiál. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Topení, kotle, ohřev vody a regulace od tuzemských a zahraničních výrobců. Kontakt : Kontaktní formulář : Ceny paliv : Info o zboží : Výstavy : Tipy, novinky a články o topení Úvodní stránk. Skvělé řešení pro topné koupelnové žebříky , bez nutnosti instalace rozvodů pro klasické vytápění, stačí vám pouze elektrická zásuvka.


Topná tyč s termostatem z nabídky české společnosti HOPA. Vybrat si můžete z několika modeních designů, barevných provedení i různých rozměrů. V nabídce máme k dispozici jak klasické teplovodní žebříky pro vytopení celé místnosti, tak elektrické žebříky ideální i pro dotápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.