čtvrtek 9. srpna 2018

Hadicové spony norma

Posledních let se však firma NORMA prosazuje jako výrobce komponentů z plastů, především rychlospojky ve spojení s hladkými, či vlnovcovými trubkami z PA, které nahrazují ve stále větší míře klasické spoje z. S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Hadicové spony NORMA. Nastavení cookies můžete změn. Speciální hadicové sponky se šířkou pás. Popis produktu: Rozsah upínání - mm, šíře mm.


Hadicové spony norma

NORMA sortimentních a předváděcích sa boxů. Skladem tun hadicových spon. K upevnění gumových a plastových.


Spojky hadic a trubek, upínací páskový systém, hadicové spony s kloubovým uložením a šroubovým závitem. CLAMP HD ‌ ‌ Hodí se pro speciální oblasti nasazení, kde jsou vyžadovány nejvyšší utahovací momenty. W pochromované spony Wnebo nerezové spony W4. Spona má svinuté okraje, nezařezává se proto do hadice. Na montáž i demontáž je možné použít šestihranný klíč č. Celonerezové provedení - W4.


Hadicové spony norma

Vhodné k zajištění hadice a spojky. Výrobek je z nerezové ocely, šroub má pozinkovou úpravu. Spona hadicova norma najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Kč, pouze na ProMistry. Pohlídejte si pokles ceny produktu zadáním své e-mailové adresy a ceny. Jakmile cena produktu klesne pod Vámi stanovenou hranici, pošleme Vám e-mail. Ceny jsou v Kč bez DPH Zobrazeno položek. W- nerezové spony do korozního prostředí.


Hadicové spony norma

Pásek a domek z nerezové oceli, šroub pozink. W4-hadicová spona do vysoce korozního prostředí. Poskytujú bezpečnosť v rôznych konceptoch pohonov a kombinácií materiálov – vždy v súlade s bežnými normami.


Nech sa už jedná o beztlaková, alebo tlakové palivové vedenia a odvetranie, spoje chladiacej kvapaliny, alebo vedenia oleja – spoj drží za každých okolností. Exponované nářadím uchopitelné body = jednoduchá a bezpečná montáž 5. Vyznačení data výroby a číslo stroje 6. Jednotlivý bod zapadnutí = lehce kontrolovatelný indikátor montáže 7. Materiál pásky se zakulacenými vnějšími. Spony standard W- pásek 9mm. Popis výrobku: Nejpoužívanější hadicové spony.


Povrch pásky je upraven tak, aby nepoškodil pryžové hadice. SPONA NORMA Š7MM PRŮMĚR7MM kus:. Vnitřní plochy spony o šířce 9mm jsou hladké a mají lemované okraje zabraňující poškození hadice. Naše společnost nabízí mimo jiné také nerezové hadicové spony.


Kromě standartních spon nabízíme také spony univerzální, kde si zákazník volí velikost spony dle potřeby. V případě dotazů nás neváhejte kontaktovat. Tyto spony sestávají z jednodílného pásku s oboustranně zaoblenými hranami k zamezení jakéhokoliv poškození hadice.


Pásek je vybaven hákem, okem a jedním či více plnými rozsahy upnutí, resp. Plné rozsahy upnutí absorbují tolerance hadice a hrdla. Hák na sponě se pomocí kleští nacvakne na oko. Ozve se KLIKNUTÍ, které signalizuje. Zde se nacházíte: Heureka.


Přidat do oblíbených. Novinky v našem sortimentu. VENTIL plast chrom 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.