středa 1. srpna 2018

Revize komínů hradec králové

Revize komínů hradec králové

Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Dále zajišťujeme kompletní kominické služby, revize a čištění zadehtovaných komínů , prohlídky inspekční kamerou, montáže CO a požárních hlásičů, výpočet tahu a prodej a montáž krbových kamen, kotlů na tuhá paliva a plynových kotlů.


Dodávka, vložkování, frézování, kontrola a revize komínů. Provádění třísložkových komínových systémů. Kontroly komínů a další kominické práce. Kromě toho komíny sami projektujeme a navrhujeme spalinové cesty.


Provádíme kontroly komínů , čištění komínů , vložkování komínů. Poradíme s výběrem, pomůžeme s instalací a zajistíme dopravu. Mezi naše služby patří výroba a montáž kouřovodů, prodej a montáž krbových kamen. Kominictví Kusý - čištění, revize a opravy komínů.


Vložkování a frézování. Disponujeme revizními techniky s potřebným osvědčením pro provádění kontrol a revizí plynových spotřebičů, plynovodů a dalších. Kontakt výrobce komínů Komíny CZ - kontaktní formulář. Pro potřeby právnických a fyzických osob provádíme revize komínů a kontroly. Nabízíme sanace a revize komínů.


Komínové systémy: - vložkování komínů - stavba vícevrstvých komínů - prohlídky inspekční kamerou - revize kouřových cest - klempířství. Výroba a montáž: - kouřovody. Tepelné izolace potrubí a těles.


Revize komínů hradec králové

Máte starý nefunkční komín nebo plánujete připojení nového spotřebiče? Především v těchto případech se neobejdete bez rekonstrukce komínu, která se nejčastěji týká frézování a vložkování stávajícího komínu. Zednické práce v Hradci Králové a okolí. Zděné komíny a zděné komínové systémy TUMA THERMAT. Sídlo společnosti EKO KOMÍNY, s. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení.


Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst v Hradci Králové a okolí. Komínové systémy, nerezové kouřovody, nerezové komíny,komínové nástavce, kouřovody, krbová kamna, komíny za nejnižší cenu -,dodáváme sady české výroby po celém území ČR. Hradec Králové , Královéhradecký kraj. Boris Čičman - CZkom. Kominík - specialista na kominické práce.


Revize komínů hradec králové

Výstavba, vložkování, čištění a revize komínů , posuzování komínů , měření emisí, opravy prasklých keramických tvarovek u systémových komínů. Roční kontroly komínů dle vyhlášky č. Prohlížíme komíny, kanalizační potrubí inspekční kamerou. Revize plynového zařízení (výchozí, provozní) - neprovádíme servis spotřebičů.


Zajištění revize veškerých spalinových cest dle NV č. Ověřené informace o firmách z oboru Komíny v okrese Pardubice a okolí. Prodej komínů a prodej a stavby krbů a krbových kamen. Jsme revizní technici.


Revize komínů hradec králové

Typickým zákazníkem jsou velkoobchody s elektromateriálem, avšak díky rozsáhlým skladovým zásobám jsme schopni flexibilně řešit i potřeby koncových zákazníků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.