pátek 26. října 2018

Hydromasážní vana rohová

Masážní vana z akrylátu o tloušťce mm. Vana je vybavena hydromasáží a airmasáží. Balení bez madla, nožiček a podhlavníku. Na objednávku Běžná doba dodání dní.


Pro náročné klienty jsme připravili jedinečnou nabídku, kterou tvoří hydromasážní vana. Umožní vám relaxovat po dlouhém, někdy těžkém dni. Stejně tak ji oceníte po těžkém úrazu a při nutných rehabilitacích.


Excel ROHOVÁ MASÁŽNÍ VÍŘIVÁ VANA LAURA AIR PNEU 1X 1CM. Hydromasážní vana VERONELA KOMBI pneu polorohová 160x1cm. V současnosti nabízíme kompletní vybavení pro hydromasážní vany i pro veřejné.


Filtrování: Kontakty. Technické dotazy 777. Aby s ním masážní vana tvořila logický a funkční celek, je však třeba zvážit volbu materiálu, rozměr vany, šířku jejích lemů, celkový tvar vany nebo třeba i umístění odtoku. Rohová vana z akrylátu o tloušťce mm. Levá i pravá orientace.


Objem vany je 2litrů. Hodnocení produktu:. Rohové hydromasážní vany, široká nabídka. Vany nejen pro relax. Akrylátová rohová vana. Vyberte provedení vany.


Váš požitek můžou zvětšit hydromasážní systémy , různé doplňky jako podhlavníky nebo madla. Prodám tuto rohovou hydromasážní vanu, 150x150cm, do skosení 2x70cm, plně funkční, podsvícená ledkami, přes whatsapp mohu poslat video, nutno vyčistit savem potrubí, a lehké poškození korpusu vany. Ремонт квартир в Астрахани Ремонт. Velmi dobře vybavená rohová vana s hydromasážními a vzduchovými tryskami, ohřevem a barevnou terapií. Vířivá vana , která dodá vaší koupelně opravdový luxus.


Je vybavena vodovodní baterií a sprchou pro každodenní používání. Ačkoli od dob, kdy v každé koupelně trůnila totožná smaltovaná obdélníková vana a možnost pořídit si „zápaďáckou“ rohovou bylo vnímáno jako neskutečný luxus, který vám každý soused záviděl, i dnes mají rohové vany pro mnohé punc nedostupnosti. Zalíbila se vám hydromasážní vana a přemýšlíte o jejím pořízení?


Možností máte hned několik: rohová hydromasážní vana , pro dva nebo s ohřevem. Vybírejte pečlivě, my vám s tím pomůžeme! Má vodních, vzduchových trysek, generátor ozónu, rádio atd.


Chromové trysky mají možnost nastavení intenzity toku vody. Vaše koupelna se tak může proměnit ve skutečné domácí lázně. Nabízí vynikající design, ergonomicky čisté řešení a vysoký komfort ve. Prodám rohovou hydromasážní vanu Teiko 140x140cm. Vyhřívaný vzduch ze spodních air trysek,automatické vyfoukání trysek po koupání nebo sprchování,volba poměru tryskání vody a vzduchu,elektronické ovládání,možnost střídavého režimu tryskání.


Hydromasážní vana rohová

Ve vaně je zabudován vanový komplet s napouštěním přepadem a. Oválná vana nejvíce vynikne při montáži do prostoru, velmi trendy je také možnost jako zapuštěná vana do podlahy. Unikátní oválné vany se zárukou let.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.