úterý 6. listopadu 2018

Drtič větví macallister

Jak již z názvu vyplývá, k ničení větví se používají ostré rotující nože, které jsou schopné rozmělnit dřevo i jiný zahradní odpad na malé kousky. Sekání dřeva pomocí nožů je poměrně hlučnou činností, proto je třeba zvážit dobu drcení, abyste si neudělali nepřátele mezi sousedy. Nejde jen o drcení větví , sledoval jsem tyto parametry: manipulace a přeprava drticí výkon kvalita drcení ma. Prodám elektrický drtič větví Hecht je jako nový, pouze jednou použitý.


Drtí větve až do průměru cm. Zkuste to také, služba je zdarma. Výdrží přes 5střihu větví. Elektrický válcový drtič větví. Znacka MACAllister MDWP5(viz foto).


Zahradní drtič větví Gardenline. Válcový drtič RYOBI využijete k likvidaci. Test: Testy výrobků, rady pro výběr, upozornění na nebezpečné výrobky, řešení problémů spotřebitelů a ještě víc. Objektivně, nezávisle, bez reklam.


Drtič větví je vhodným pomocníkem při celoročním úklidu na zahradě. Při prořezávání a zmlazování zahrady vzniká velké množství zahradního odpadu, se kterým si právě drtič hravě poradí. Rozdrcený odpad můžeme použít různým způsobem např. Díky použití turbínových nožů. Drcení větví je prováděno pomocí nožového kotouče s dvojicí kvalitních a ostrých nožů z oceli.


Tento model bohužel drtí větve pouze do délky 3. Drtič je tak v porovnání se štěpkovačem mnohem hlučnější. Větve je potřeba do drtiče mírně zatlačovat a rozhodně doporučujeme používat ochranné pomůcky jako jsou rukavice a brýle. Některé modely mají funkci automatického vtahování suroviny.


Drtič hravě zvládne nadrtit větve s průměrem cm. Pro lepší přemístění stroje oceníte praktická plastová kolečka. Samozřejmostí drtiče je také l vak na odpad. Váha samotného stroje. K drtiči přidám i návo záruční lhůta již platná není.


V garáži nemám přívod elektřiny, zda si bude chtít kupující na místě drtič vyzkoušet, nechť si přiveze měnič napětí (pro napájení z automobilu). S jeho pomocí se však můžete efektivně zbavit široké škály bioodpadu, který následně zkompostujete nebo použijete jako mulč. Silu má, to naozaj musím uznat, no práca s ním je mierne povedané prinajmenšom otravná. Vypínač je na najnevhodnejšom mieste, konáre on často zavadia a vypnu ho, aretácia vypináča má velku volu, počas práce sa musí často v zapnutom stave.


W, na průměr větví do cca 4cm, odzkoušený, váha cca 20kg, výška 80cm, základna x 60cm, (spodek jde demontovat pro uskladnění), pouze osobní odběr. Eliminujte zahradní odpad a naučte. Zpracují větve o průměru až cm. Drtiče, štěpkovače - stepkovac, inzerce.


Sám si natahuje materiál. Podrcený materiál využijete následně k mulčování nebo do kompostu. Je zde nové turbo, vstřiky, elektroinstalace, výměna hydraulického čerpadla za nové ne repasované, motor v dobrém stavu značky Iveco válec, nikde neteče. Startuje za jakéhokoliv počasí velmi dobře. Vše můžu doložit dokladama.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů drtič větví. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Při testování časopisu dTest dostal nejlepší známku drtič se speciálním dutým válcem, který ale zároveň patřil k nejdražším.


Na druhém místě se překvapivě umístil levný drtič z hobbymarketu za necelých pět tisíc korun.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.