středa 28. listopadu 2018

Dveře do sprchy na míru

S pomocí plánovače si snadno sami sestavíte sprchový kout, přesně šitý na míru vašim potřebám a prostorovým dispozicím vaší koupelny. Už žádné omezení pouze typizovaným rozměrem či barvou. Sprchové kouty a sprchové dveře (nejen) do niky na míru od výrobce Sanswiss. Dveřní panty mají vnitřní aretaci a „ dovřou“ dveře do zavřeného stavu. Vyrábíme a dodáváme také sprchy s použitím špičkového, kvalitního německého kování značky.


Dveře do sprchového koutu dle rozměrů. Máte již doma hotový sprchový kout s pevnými stěnami a sháníte k němu dveře ? Nebo se na jeho stavbu teprve chystáte? Pokud se vás týká první možnost, jste tu správně – nejzásadnějším aspektem je šířka stavebního otvoru, niky, do které chcete sprchové dveře umístit.


Při výběru doporučujeme respektovat design koupelny, aby provedení kopírovalo její celkový vzhled. Například orientační cena za sprchové dveře na míru , vel. Realizace skleněných dveří do sprchy na míru dle požadavků zákazníka.


Dveře do sprchy na míru

Součástí dveří do sprchových koutů jsou transparentní a magnetické těsnění. Dbáme na kvalitu, originalitu, čisté linie a minimalistický styl při naší realizaci. Otevřené sprchové kouty.


Bezrámové sprchové kouty na míru. Skleněné sprchové kouty na míru. Atypické sprchové kouty. Vanové zástěny na míru. Sprchové dveře jsou vhodné pro umístění v koupelnách do nik nebo pro instalaci v kombinaci s pevnou boční stěnou.


V kombinaci sprchové dveře a pevná boční stěna se ušetří práce na budování příčky pro vybudování niky, koupelna bude vzdušná a zůstane zachována výhoda čelního vstupu. Součástí našeho výrobního programu jsou atypické sprchové kouty a zástěny na míru. Tvrzené sklo je bezpečnostní, které se při rozbití rozpadá na malé kostičky. Proto nabízíme široké spektrum modelů a provedení, které si můžete jednoduše kombinovat a vybrat v Konfigurátoru.


Kam se tyto dveře hodí? Nehledě na to, že se hodí do malých prostor, kde konkrétně se tyto dveře hodí? Podle mého názoru je jen na vás, kde si tyto dveře umíte představit. Abrini to je značka pro skleněné sprchové kouty, dveře a zástěny.


Dveře do sprchy na míru

Typové výrobky i výroba na míru - komplexní nabídka Vašeho dodavatele pro sprchové kouty. Abrini designéři pro Vás připravili rozsáhlý sortiment, sprchové kouty, sprchové dveře , sprchové zástěny a další výrobky v mnoha různorodých variantách provedení. Moderní celolakované interiérové dveře , které budou ozdobou každého interiéru. Desková konstrukce s dřevěným rámem, voštinovou výplní, ekologický UV vytvrzený lak.


Zděné sprchové kouty jsou vhodným řešením právě pro Vás. Do libovolné zděné konstrukce osadíme skleněné dveře do sprchy , typové i zhotovené na míru. Otočné či posuvné, čiré, matné, barevné. Nebo třeba dveře do sprchy v kombinaci s pevnými díly.


Nalezeno: 2produkt ů. Přínosné budou všude tam, kde je zapotřebí oddělovat místnosti či pokoje a zároveň je mít v jistých chvílích volně průchodné. Zašlete nám rozměr otvoru, o zbytek se už postaráme my. Vyrobíme dveře na míru přesně pro Váš otvor. Vyrábíme posuvné dveře do skříní na zakázku. Posuvné dveře - hotová dveřní křídla na míru.


Naše výrobky mezi které patří hliníkové rámečky, posuvné dveře , jídelní stoly apod. Na dveře interiérové DRE poskytujeme záruku v délce let. Na zámky, veškeré doplňky a příslušenství záruku roky. Dveřní křídlo interiérových dveří lze osadit do původních kovových zárubní.


Interiérové dveře se zárukou kvality. Doporučujeme však osazení do námi dodávaných zárubní obložkových. V neposlední řadě pak záleží i na síle příčky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.