čtvrtek 1. listopadu 2018

Elektro revize brno

Elektro revize brno

Revize elektrických zařízení, spotřebičů, el. Elektro revize Brno - ceny , práce revizního technika , CENY. Revizní technik provádí elektro revize dní v týdnu. Provádímě revize pro připojení elektroměru po E. To jste u nás správně.


Elektro revize brno

Standardně provádíme rev. Můžeme nabídnout dlouholeté zkušenosti revizních techniků, kvalitní a rychlé provedení revizních prací, špičkové vybavení měřicí technikou, počítačové zpracování dat a přehlednou evidenci změřených elektro zařízení. Zaměřujeme se na komplexní služby v oblasti elektrorevize. Elektromontáže, datové rozvody a dálkovou regulaci atd. Dovolte abychom Vás přivítali na internetové prezentaci, zabývající se obory revize elektrických spotřebi čů, instalací a hromosvodů.


Sídlem společnosti je město Brno a její působnost je po celě ČR i z. Profesionální projekty elektroinstalací NN, slaboproudu a automatizace. Získejte cenové nabídky zdarma. Poptejte šikovného řemeslníka na Nejřemeslnících. Nabízíme kompletní služby v oblasti elektrikářských prací. Jsme schopni realizovat kompletní elektroinstalace v domácnostech i firmách, ale zároveň provádíme i drobné opravy a výměny.


Ve městě Brno realizuje revize elektrozařízení nejméně jeden vedoucí revizní technik elektrických zařízení, který má k dispozici tým dalších vyškolených revizních techniků, přidělovaných na jednotlivé zakázky revize elektrických zařízení v oblasti města Brno. PC, chladničky, varné konvice apod. Zanedbání povinných revizí vás může stát miliony, nejedná se jen o finanční pokuty ze strany státního dozoru, ale také o riziko krácení pojistného plnění v případě škodní události. Brno , Blansko, Vyškov, Boskovice. Doprava na místo revize zdarma.


Elektroinstalace a elektro revize provádíme nejen v Brně, ale také ve městech Vyškov, Tišnov, Kuřim, Boskovice, Blansko, Šlapanice, Slavkov u Brna, Břeclav, Hodonín, Uherské Hradiště, Přerov, Prostějov, Olomouc, Znojmo, Kroměříž, Praha a dalších městech české republiky. Vše před realizací domluvíme a přijedeme za Vámi kamkoli, kde nás budete potřebovat. Revidujeme rozvaděče a pojistkové skříně v rodinných domech i firemních a průmyslových objektech. Naši revizní technici elektro mají potřebná osvědčení pro revize elektrických rozvaděčů v normálním prostředí , vlastníme oprávnění pro poskytování elektrorevizí dodavatelským způsobem. Firemní agendu spotřebičů předáváme v elektronické podobě, případně si ji lze vytisknout.


Realizujeme novostavby i rekonstrukce. Oblast naší působnosti je především Brno a okolí, ovšem vzdálenost pro nás není překážkou v případě dohody. Pro zákazníky a elektro firmy jsem řešil různé zapeklitosti od drobných oprav až po přivedení elektřiny na místo určení.


Má práce má komplexní charakter. Z každé elektrické revize je vypracován revizní protokol (revizní zpráva), který slouží jako doklad o provedení revize. Příklady cen elektrických revizí jsou uvedeny níže a naše prováděná činnost je na stránce: revize elektro.


Energo Pavelka – elektro servis a revize Rozsviťte své bydlení v Brně díky naší elektroinstalaci. Slaboproudé i silnoproudé elektroinstalace v Brně a okolí, revize elektro a hromosvodů, rychlé elektromontážní práce. Prvotní požadavek je zajistit bezpečnost lidí při každodenním životě a při práci. ELEKTROREVIZE Zdeněk Sialini REVIZE ELEKTROINSTALACÍ A ELEKTRICKÝCH ZAŘÍZENÍ.


Energetika, elektroinstalace, přípojky NN, VN, elektro revize , výstavba trafostanic. Alianční partner E-on. Drobné stavební práce. Naplánovat trasu Trasa. Zajišťujeme nákladní silniční dopravu.


Poslat poptávku Poptávka. Naše firma Vám nabízí komplexní elektro služby, zejména však: - opravy a servis silnoproudých elektrorozvodů - rekonstrukce silnoproudých elektrorozvodů - opravy a servis domácích telefonů - rekonstrukce domácích telefonů - údržba a výměna nouzových svítidel - hromosvody - revize. Padesátka - Osvědčení - školení - zkouška dle vyhlášky č. Další elektro - školení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.