čtvrtek 8. listopadu 2018

Koupelnové baterie

Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Spousta různých baterií od léta prověřených značek. Najděte esteticky dokonalou a praktickou baterii do vaši koupelny. Nebojte se nás kontaktovat, rádi Vám se vším poradíme.


Jejich využití nabízí značnou úsporu místa a komfortní ovládání.

Kromě mnoha koupelnových a kuchyňských vodovodních baterií se také specializujeme i na koupelnové doplňky i příslušenství k vodovodním. Koupelnové umyvadlové baterie. Navíc s jejich pomocí ušetříte vodu a tudíž i peníze.


Obsahují totiž perlátor,. InHaus vám poradí s výběrem vodovodní baterie do koupelny. Moderní, klasické, designové a stylové baterie z mnoha e-shopů můžete vybírat podle stylu, ceny a barvy.


Zde najdete sprchové baterie , vanové baterie i umyvadlové baterie. Bezkonkurenční výběr a servis tradiční české značky.

Sprchové baterie mohou být buď nástěnné nebo podomítkové (dodávány s podomítkovým tělesem, nebo je potřeba dokoupit). Pokud chcete mít ve sprchovém koutu ruční i hlavovou sprchu, doporučujeme zvolit baterii s přepínačem, abyste si mohli přepínat mezi hlavovou a ruční sprchou. Používáním našich webových stránek s užitím cookies souhlasíte. Ať už hledáte umyvadlovou baterii, baterii do vany, bidetu nebo sprchový set, na FAVI.


Více než tisíc různých baterií, od klasických pákových nebo kohoutkových až po luxusní masážní sprchové sety, které vás během pár vteřin přenesou do ráje. Prioritou baterie je plnit svou funkci, ale nedílnou součástí je i její vzhled - pro někoho možná nepodstatný detail, nicméně tento detail dokáže narušit celkový dojem z Vaší koupelny. V našem sortimentu naleznete též sprchy a sprchové soupravy, koupelnové doplňky a mnoho dalšího. Každá kolekce představuje širokou nabídku různých typů baterií, které vhodně doplní nejnovější koupelnovou keramiku a vyhoví vašemu osobnímu stylu. Nabízíme: umyvadlové baterie , sprchové baterie , koupelnové baterie se sprchou, vanové baterie , vanové baterie se sprchou, bidetové baterie , baterie na studenou vodu, termostatické baterie , termostatické sprchové baterie , podomítkové a víceotvorové baterie , náhradní díly pro baterie.


Vodovodní baterie pro každého. Uspokojíme požadavky na cenu, design i unikátní řešení. Naše nabídka vodovodních baterií obsahuje stovky variant. Vanové baterie nabízíme ve třech základních provedeních: nástěnné vanové baterie , stojánkové vanové baterie a dnes velmi oblíbené vanové podomítkové baterie. Pro luxusní a prostorné koupelny, kde je instalována volně stojící vana do prostoru, nabízíme i designové stojánkové vanové baterie pro instalaci na podlahu.


Dále prodáváme isopropylalkohol 9 IPA , palivo do biokrbu, a jako jedni z mála nabízíme i palivo pro biokrby s aroma (na výběr z několika vůní). GROHE nabízí kvalitní vodovodní baterie , sprchy a sanitární techniku, které se hodí do každého interiéru i pro každý rozpočet. Subscribe Subscribed Unsubscribe 451.

Přibližte se stylu, ve kterém koupelnu ladíte - přihlédněte tedy k tvaru umyvadla, vany a zrcadla, k barvě obkladů a typu sprchového koutu. V nabídce máme vodovodní baterie umyvadlové, vanové, sprchové a bidetové od renomovaných značek, které se na ně specializují – například Grohe a Kludi. Svým klientům nabízíme kompletní portfolio služeb od základní konzultace, přes architektonický návrh s 3D zobrazením, výběr jednotlivých zařizovacích předmětů, obkladů a dlažeb, zpracování cenové kalkulace, výkresovou dokumentaci pro provádějící pracovníky, až po kompletní realizaci tzv. Při velkém množství odlišných modelů, které Vám nabízíme online stějne jako v OBI prodejně na místě, najdete montážní koupelnové baterie pro umyvadlo stějne jako pro nástěnnou montáž. Dále si můžete kdykoli vybrat mezi bateriemi se standartním provedením a nadstandartním provedením.


Oba platí pro pákovou baterii a dvoukohoutkovou baterii. Baterie koupelnové Renovujete koupelnu a sháníte kvalitní koupelnovou baterii , která bude pěkná na pohled a vysoce funkční? Vyberte si z krásných a praktických sprchových souprav či vanových baterií ty nejvhodnější do vaší koupelny.


Díky inovativní funkci Select lze koupelnové baterie vysoce kvalitních produktových řad Metropol (na obrázku) a Talis snadno a intuitivně obsluhovat stiskem tlačítka. Zkopírovaná URL Na sprchové baterii ShowerSelect S pro podomítkovou instalaci si jednoduše vyberete stiskem tlačítka mezi dvěma spotřebiči, například mezi horní a ruční sprchou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.