pondělí 26. listopadu 2018

Koupelny wc

Koupelny wc

Fotogalerie a inspirace koupelen. Většinou malá místnost, ale s velkou důležitostí pro Vaše bydlení! Nabízíme klasick é stojící kombi WC se spodním (do podlahy), šikmým (do rohu) nebo zadním odpadem (do stěny) a samozřejmě i moderní závěsné WC vč. Vytváříme inspirativní koupelny promyšlené do posledního detailu. Pod značkou RAVAK dodáváme komplexní řešení moderních koupelen v podobě ucelených konceptů.


Koupelny wc

Nevíte si rady při výběru závěsného. WC má skryté uchycení (na stranách WC nejsou otvory pro uchycení ke stěně), sedátko se dá snadno sejmout a očistit tak povrch toalety. Záchod má otevřený okruh splachování, díky kterému je možné snadno vyčistit vnitřní prostor toalety - např.


Wc závěsné Glacera Alfa mat zadní odpad AL010MW. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček. Největší galerie koupelen v ČR.


Koupelny Ptáček, děláme koupelny , ve kterých se žije. JUAN WC kombi mísa s nádržkou vč. MIGUEL WC kombi mísa s ná.


Provozovatel e-shopu: MAKA THERM CZ s. Nabízíme produkty jako jsou například vodovodní baterie, sprchové kouty, umyvadla, otopná tělesa a veškeré související zboží. Nabízíme rekonstrukce koupelen a WC , rekonstrukce bytových jader panelových bytů. Malířské, zednické a štukatérské práce, vodoinstalace, obklady a další. Vybavení koupelen Koupelnový nábytek Vany Sprchové kouty Umyvadla Koupelnové baterie Doplňky do koupelny Zrcadla do koupelny Koupelnový textil Doplňky na wc Vanové zástěny Příslušenství k vanám Záchody a bidety Re. Specializujeme se na vybavení koupelen, topení, obklady, dlažby, luxusní vířivky Jacuzzi, sanitární keramiku a instalatérské potřeby.


Pokud se právě chystáte na rekonstrukci koupelny , můžete si vybrat z naší široké nabídky moderního vybavení do koupelny. Since its inception, it has been continuously developing and today operates in eight regions with its own retail and wholesale activities throughout the Czech Republic. Doporučujemetaké skrytý rám Shiro a splachovací systém Aurro nebo… Rychlý náhled. WC DOTO P-RIM včetně SLIM slow-close sedátka 55Xcm. Naše nabídka je přizpůsobena zařizování koupelen jak v menších bytech, tak v domech, kde jsou jiné prostorové možnosti.


Závěsný WC Doto Pure Rim. Můžete se spolehnout na to, že pro každého máme řešení. Naleznete zde přehledné kategorie, které obsahují např. Vítejte ve Výběrových koupelnách.


Koupelny wc

O nás by sice mělo být hlavně o nás, ale takhle to tak úplně napsat nemůžeme. V sídle naší firmy sedíme jen tři, ale okolo nás jsou desítky úžasných lidí, bez kterých bychom se neobešli. Jsme specialisté na koupelny ! Najdete u nás vše, co potřebujete pro vaši novou nebo rekonstruovanou koupelnu.


Nejenže pro vás máme nepřebernou nabídku obkladů a dlažeb, sanitární keramiky, vodovodních baterií, van, sprchových koutů, koupelnových doplňků a dalšího koupelnového sortimentu, ale nabízíme také koupelnový nábytek na míru, který si v našem plánovači. Ověřený obchod s vybavením pro koupelny. Vany, sprchové kouty, umyvadla, baterie, doplňky a další koupelnové příslušenství.


Vzorové koupelny na našich prodejnách. Na našich prodejnách se nachází velké množství vzorových koupelen, ve kterých máte možnost vidět nejen obklady a dlažby ale i vany, sprchové kouty, umyvadla, toalety a spousty dalších doplňků. Toalety - WC jsou při zařizování koupelny specifickou kategorií.


WC mísy musí v tomto případě korespondovat s ostatními zařizovacími předměty. Zcela jiné řešení je potřeba v případě samostatného WC , kde se naopak bojuje s nedostatkem místa. Koupelnové doplňky a WC doplňky chromované, drátěné, dřevěné, keramické, hranaté.


Koupelny wc

Pro plánování koupelny je nutné vyměřit prostor a všechny přípojky – a to na milimetr přesně! Nejprve je potřeba změřit výšku a šířku všech stěn a údaje zaznamenat do plánu. Pak jsou na řadě okna a dveře a jejich odstupy ke stěně. U zešikmených zdí je nutné změřit výšku zdi od podlahy k ohybu, u kterého začíná zkosení. Poté ještě vzdálenost od.


AQUALINE - koupelny za ceny, které potěší. Po kliknutí na níže uvedené odkazy se zobrazí nabídka produktů na našem e-shopu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.