pátek 2. listopadu 2018

Odvoz fekálií

Odvoz fekálií Nový Jičín a široké okolí Vítejte vážení klienti. Zabýváme se autodopravou tekutých odpadů. Dále likvidujeme tukové lapoly, čistíme tukové jímky a vyvážíme. Chcete se poctivě starat o čistotu a zdravé životní prostředí?


Zabezpečujeme sání a odvoz fekálií z jímek, septiků i žump. Po odsání nečistot a kalu jsme tedy schopni vyčistit všechny nádrže, jímky, dešťové dvorní, uliční i horské vpusti, lapáky písků i dosazovací nádrže. Okruh našeho působení je především na okrese Nymburk a jeho blízké okolí. Jsme spolehlivá firma. Máme za sebou desítky let praxe.


Praha, vývoz jímek Praha, vývoz odpadních vod Praha, vývoz odpadu Praha a vývoz septiků Praha. Odvoz odpadních vod – vyvážení jímek, odvoz fekálií , lapolů. Ceník sání, odvoz fekálií a vývoz tukových lapolů.


Cena za vývoz fekálií se skládá z ceny za vývoz fekálií dle velikosti cisterny, z paušálního poplatku za výjezd vozidla (nebo ujetých km) a z ceny za ujeté kilometry k místu likvidace. Mám problém z vývozom fekálií zo žumpy. Dnes prišlo fekálne auto Tatra ( 8m3) ale šofér bol mizerný a nebol schopný k nám nacúvať do uličky. Preto poprosím každého kto vie o fi alebo súkromníkovi ktorý vykonáva takúto činnosť, aby sa nám ozval alebo mi.


Garbine - odvoz odpadních vo fekálií , stavebního odpadu, zemní práce. Naše společnost se zabývá odvozem odpadních vo fakálií, vývozem septiků a žump. Všechny uvedené ceny jsou včetně DPH, platné od 1. V rámci této činnosti Vám nabízíme kompletní službu včetně dodání kupónů pro požadovaný počet vyvážených maž k Vám domů. Tuto službu poskytujeme od pondělí.


Odvoz fekálií

Dále čištění lapačů tuků ze stravovacích a kuchyňských zařízení a další práce fekálním vozem. Působíme především v okrese. Provádíme odvoz fekálií ze septiků, žump a čističek odpadních vod. Ceny za odvoz fekálií ze septiků, žump a čističek odpadních vo čištění lapačů tuků a práce fekálním vozem. Máte plnou jímku nebo septik?


Nabízíme odvoz odpadních vo likvidace kapalných a pevných odpadů - vyvážení jímek, odvoz fekálií , vývoz kalů z čističek, vývoz mobilních fekálních kontejnerů a sociálních zařízení ze staveb. Dále vývoz lapolů, proplachování septiků, čištění kanalizace. František Votruba - odvoz fekálií z žump, jímek a domovních čističek.


Odvoz fekálií

Vývoz fekálií - Beroun a okolí. Ekonomika provozu na větší vzdálenosti je zajištěna novým vozem Avia. Dále vyvážíme a čistíme čističky odpadních vod (ČOV) a tukové lapoly.


Vyvážíme jímky sloužící k zachycení tekutých a pevných odpadů. Tato zařízení je zapotřebí kontrolovat a čistit. Pokud je odpad tvořen jen tekutými složkami. Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder. OV a septiků pro Liberecký kraj.


Odvoz fekálií

Vážení zákazníci naše společnost nabízí odvoz a likvidaci fekálií z fekálních jímek, septiků, žump, ČOV v Liberci, Chrastavě a za výhodných podmínek v Jablonci nad Nisou, Hodkovicích nad Mohelkou, Turnově a dalších městech Libereckého kraje. Firma Kohout se zabývá odvozem odpadních vod a fekálií. Dále provádíme čištění jímek, přečerpávacích stanic, kanalizace apod. Možnost odvozu suti a komunálního odpadu.


Po dohodě lze délka hadic, savic až 50m. Používáme různé průměry hadic od 70mm do 110mm. Veškeré stroje a techniku vlastíme - fekální vůz s hydročističem, bagry, nakladač, jeřáb, kontejnery, nákladní vozidla.


Mimo jiné provádíme výkopové práce, pokládky nové kanalizace a opravy starší kanalizace. Platný ceník služeb naleznete zde. Zajistíme pro vás vývoz septiku či žumpy.


Pro sání a odvoz fekálií používáme sací vozy o objemu 10m3. Pro zákazníky z Ostravy a okolí nabízíme kromě jednorázového i pravidelný vývoz septiku a žumpy. Jedná se o pravidelné nebo jednorázové vývozy fekálií a jiných tekutých odpadů firem a domácností vozy o objemu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.