čtvrtek 29. listopadu 2018

Plastová nádrž na vodu 1000l cena

Pokud hledáte plastové nádrže na vodu , tak u nás si vyberete! Určený pre nádrže s výpustom o priemere cca 6cm - hrubý závit. Ak máte iný typ závitu na nádrži - volajte, rada pomôžem.


Cena za redukciu s tesnen. Po dohodě mohu přivézt do 1km!

INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ! Na maily ani SMS nemohu odpovídat! SKLADEM Inzerát byl odebran z oblíbených. Kč Jablonec nad Nisou. Plastová nádrž na vodu je určená na zber dažďovej vody alebo odpadovej vody.


Ceny na vyžiadanie TU. IBC kontejner ( plastová nádrž ) se vstupním otvorem 15cm vyplachnutý včetně klece a palety. Klec a paleta může být v horším stavu - orezlá, chybějící špalky.

Stále však plní svou funkci. Vnitřní nádoba je vypláchnutá, však může být na pohled. Každý z nově postavených domů by měl mít nádrž na dešťovou vodu. Součástí dodávky je plastový pochozí poklop. Výrobce Nautilus Výrobce Německo Záruka let K. Bazár, kde si možete podať inzerát zadarmo.


Ve spodní části nádrže se nachází výpustný otvor pro zimní období. PLASTOVÁ NÁDRŽ NA DEŠTOVOU VODU - Jímka za super cenu. Podzemní plastová nádrž na dešťovou vodu Vám umožní efektivně využívat dešťovou vodu. Osvědčená konstrukce, 1 vodotěsnost a životnost pro několik generací.


A to vše za bezkonkurenční cenu, navíc s kvalitním příslušenstvím. Na dno výkopu se provede hutněný štěrkový podsyp o síle min. Po instalaci nádrže na vodu na štěrkové lože se provede napojení gravitačního přítoku. Kotvícími prvky dno nádrže se protáhnou armovací dráty a provede se betonová kotva.


Po vytvrdnutí betonu. Vhodná ke skladování dešťové vody.

Mezi hlavní přednosti. Po zabetonování je plastová nádrž na dešťovou vodu pojízdná. Jsou vhodné do míst poblíž příjezdových cest a komunikací.


Slouží k uchování dešťové vody napříkl. Ve stropní desce je nainstalován technický komínek umožňující přístup do jímky. Nádrže k obetonování. Kompletní výroba nádrže na vodu probíhá v ČR.


Nádoba na destovou vodu  o objemu 310L. Díky svému tvaru při svém objemu zabírá minimum místa a je praktickou ozdobou zahrady. Podzemná plastová nádrž na dažďovú vodu Vám umožní efektívne využívať dažďovú vodu. Osvedčená konštrukcia, 1 vodotesnosť a životnosť po niekoľko generácii. A to všetko za bezkonkurenčnú cenu, navyše s kvalitným príslušenstvom.


Dešťová voda ušetří až polovinu výdajů za vodu v domácnosti. Zatímco voda zachycená v sudech pod okapy má zužitkování především na záhonech, dešťová voda v nádržích najde uplatnění v celé řadě domácích činností – od úklidu, splachování WC až po praní prádla. Na vysokotlaké mycí lince probíhá: vnitřní i vnější mycí program, sušení horkým vzduchem, tlaková zkouška a výměna dále již nepoužitelných komponentů. Po repasu jsou výpustní ventily zaplombovány aluminiovým víčkem pro garanci toho že nebyli po repasu použity.


Tímto programem proběhl u nádrže repas což znamená že může být IBC nádrž znovu použitá a. Plastové nadzemní nádrže využitelné k předzásobení objektu pitnou vodou pro její další využití. Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice objektu či pro další úpravu vody vstupující do rozvodů v objektu. Barely jsou k všestrannému použití (např. na zalévání zeleniny jsou nádrže bez doteku chemie od moštů, čisté) i na PITNOU VIP.


Podle kvality a způsobu využití u vás ( na co bude nádrž sloužit) je cena za.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.