pondělí 26. listopadu 2018

Plastové hoboky

Provedení stohovatelná, UN, pro ADR, RID a IMDG-Code (Y). Všechny výlisky jsou vyrobeny z recyklovaných materiálů. Nejpoužívanější nádoby v domácnostech, průmyslu a zemědělství.


Barely, konve, hoboky Počet produktů: 10. Plastové barely, konve, hoboky. Jsou vyrobeny z HDPE materiálu - hygienicky nezávadné.


Dodávány jsou včetně víčka se systémem pojistky originality. Odnímatelné víko je bezpečně uzavřeno kovovou obručí s pákovým uzávěrem. Splňují také náročné požadavky pro styk s potravinami. Certifikát UN dle předpisů ADR.


Plastové hoboky

Tyto obaly jsou vhodné pro přepravu větších objemů nebezpečných látek ADR. Výhodou plastových sudů je jejich nízká hmotnost a vysoká odolnost v porovnání například s plechovými hoboky nebo kbelíky. Hoboky s víkem plastové litrů skladem v Praze, prodej minim.


Nejsou vhodné pro potravinářské produkty. Hoboky (a litrů) Vodotěsné víko, přes let na trhu, velmi úspěšný obal. Vzhledný a praktický. Hoboky mají UN certifikaci a jsou tedy vhodné pro přepravu nebezpečných sypkých látek, ale splňují také podmínky certifikace pro styk s potravinami.


Přepravní, manipulační a skladové obaly v potravinářském, strojírenském, automobilovém, technickém a spotřebním průmyslu. Hoboky díky jejich menším rozměrům snadněji umístíte třeba na verandu nebo pod přístřešky. Rizikům lze zcela předejít pořízením nového kontejneru nebo alespoň nové plastové nádoby do původní konstrukce. Kontejner tak vyjde zhruba.


Prodej kovových - plechových obalů, plechovky, kbelíky, hoboky , kanystry, láhve. Tieto obaly sú vhodné na prepravu väčších objemov nebezpečných látok ADR. Produktovú radu ponuky našej firmy tvoria kovové obaly pre technické využitie. Nádoby na vodu, barely, hoboky. Vážení zákazníci, Vítejte v největším obchodě s domácími potřebami.


Dodáme do třetího dne od objednání kamkoliv po ČR až k Vám domů. Nabízíme výběr širokého sortimentu za slušné ceny. Kbelíky (– l) Čtyřhranné EVE obdélníkové. Originální patentované řešení pojistky originality jejíž funkce nekončí při prvním o. Výrobky firmy Saier jsou osvědčené pro svou kvalitu a dokonalé provedení. U nás si můžete vybrat kvalitní plastové i plechové kbelíky, vědra či hoboky s víkem i bez víka, s pákovým uzávěrem či vylamovací pojistkou, s uchem či držadly, s různými objemy a rozměry.


Podrobné informace pro odkaz „Originální plastové sudy a hoboky “. Dozvíte se, jak si odkaz stojí na sociálních sítích. Také můžete pokračovat přes klíčová slova k dalším zajímavým odkazům. V nabídce máme kelímky různých barev, tvarů, velikostí.


Můžete si vybrat kelímky s klasickým uzávěrem, případně se šroubovacím víčkem. Prepravné, manipulačné a skladové obaly v potravinárskom, strojárskom, automobilovom, technickom a spotrebnom priemysle. Dole vypouštěcí ventil. Plechový kanystr najde ideální využití především při přepravě nebo uchovávání látek v kapalném stavu větších objemů.


Prodám pevné jednou použité potravinářské plastové sudy v barvě hnědé, šedé, oranžové a terakota.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.