pondělí 3. prosince 2018

Elektricky ohrev vody

Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody , s. Elektrické zásobníkové ohrievače vody. K najpoužívanejším spôsobom ohrevu úžitkovej vody patria elektrické bojlery. Eletrický ohrievač je vybavený klasickou elektrickou špirálou alebo suchou špirálou, ktorá je chránená ocelovým puzdrom, čo značne predlžuje jej životnosť.


Elektricky ohrev vody

Tento model využíva na ohrev dva externé zdroje tepla prostredníctvom výmeníkov. Ide o nepriamoohrevný bojler, ktorý ohrieva vodu za pomoci solárneho systému. Samozrejme, že okrem ohrevu teplej vody solárnym systémom môžete kombinovať ohrev aj elektrickým, plynovým kotlom alebo kotlom na tuhé palivo.


Objem kotla je 4l. Mnoho domácnosti sa dnes prikláňa ku plynovému ohrevu teplej vody. Plynový kotol je síce drahší ako klasický elektrický bojler, avšak neskôr ušetrí na prevádzkových energiách.


Investícia sa vám teda vráti v podobe úspor energií na ohrev. Najväčšou investíciou pri plynovom kotli je plynová. Oblúkový ohrev Teplo vzniká v elektrickom oblúku , čo je výboj v silne ionizovanom plyne ( plazma – 4. skupenstvo hmoty), napríklad aj vzduchu. Vzniká pri rozpojení dvoch elektród , medzi ktorými stále prechádza elektrický prúd , teda preskakuje elektrický oblúk. Vnútorný kotol ohrievača je smaltovaný špeciálnym vysokokvalitným smaltom a následne vypálený pri konštantnej teplote 8°C.


Voda je ohrievaná medeným ohrievacím telesom s výkonom kW (2V). Pomocou otáčavého regulátora teploty je možné plynulé nastavenie teploty od 30°C - 65°C. Voda nie je predhriata, ale práve naopak, ohrieva sa v priamo počas pretekania.


Titánové elektrické ohrievače sú veěmi odolné k úpravám bazénovej vody chlórom i elektolýzou. Vyberajte si Ohrievače vody podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Ohřev vody k bazénům.


Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohrievače vody vám zaručia. Smaltovaná oceľová nádrž, ochranné prvky a možnosť nastavenia požadovanej teploty sú len zlomkom funkcií, ktoré Vám elektrické ohrievače vody MORA ponúkajú. Za tuto cenu se od průtokových ohřívačů vody plynule přesouváte k bojlerům vyšší kvality. Pri montazi treba dodrzat spravny smer prietoku kvapaliny a ohrev umiestnit na maly obeh chladenia motora pred kurenie vo vozidle. Už niekoľko rokov po sebe dosiahol umiestnenie v TOP Heureka ShopRoku.


Svojim zákazníkom ponúka kompletný sortiment elektra, športového tovaru, záhradnej techniky, kozmetiky, detského vybavenia, nábytku a veľa ďalších doplnkov pre voľný čas a zábavu. Bratislava, Zvolen a. Prietokové ohrievače vody Eliz, Stiebel Eltron, Hakl. Ohrev vody prebieha práve v tom momente, kedy voda preteká ohrievačom takže sa rak úplne predíde tepelným stratám. Zároveň tiež umožňuje kontrolu prebiehajúceho ohrevu.


Výmenníkový ohrev vody v bazéne a vírivkách. Kvalitné a účinné tepelné čerpadlo s Japo. Oproti tomu beztlakové bojlery je nutné napojiť priamo na vodovodnú batériu.


Voda v tomto prípade prúdi vďaka konštantnému tlaku vo vodovodnom potrubí. Vďaka napojeniu na vodovodnú batériu zaisťujú prísun teplej vody len z jedného miesta. Tieto ohrievače majú.


Asi jedinou nevýhodou je vyššia cena. Pokud nevíte jaký typ bojleru - ohřívače vody si vybrat, kontaktujte naši tachnickou podporu na tel. Dodatočný ohrev vody pri čiastočnom vypustení ohriatej vody sa však dá zabezpečiť už s minimálnymi nákladmi (resp. prvotné zohriatie veľkého objemu vody v zásobníku je síce nákladnejšie, avšak samotné doohrievanie vody v zásobníku po tom, čo sme z neho odčerpali určitý objem vody , sa už zabezpečuje s minimálnymi nákladmi). Zásobníkové ohrievače vody. Ohřívače a zásobníky teplé vody z Dražic.


Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže.


Vykurovacia príruba s trubicovými telesami pre ohrev vody je samozrejmým vybavením bojlera. Kvalitu spracovania zaručuje záruka mesiacov na vnútornú smaltovanú oceľovú nádobu. Průtokové ohřívače vody skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu.


ELÍZ, DRAŽICE, Mediashop a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.