úterý 18. prosince 2018

Elektrický osoušeč rukou

Seznamte se s jejich vlastnostmi, podívejte se jaké jsou rozdíly mezi jednotlivými druhy a vyberte si ten správný do vaší provozovny. Hodnocení produktu: (Perfektní) recenze. Dostupnost - dny.


Elektrický osoušeč rukou

Výkonný osoušeč rukou v antivandal provedení Jet Dryer BUTTON vás překvapí rychlým vysoušením a otočnou tryskou. Elektrický osoušeč rukou EMPI. Maximálně odolný vůči vandalismu Tělo osoušeče Jet Dryer BUTTON je vyrobeno ze silného a velmi houževnatého kovu. Můžete si vybrat mezi provedením z lakovaného kovu nebo nerezové. K č – automatické ovládání – kryt z kvalitního plastu ABS o síle mm - nabízený v bílé barvě.


Standardní elektrický osoušeč rukou s bezdotykovým provozem, určený k pevné instalaci na stěnu. Osoušeč ZY 203-A plast. Přívodní šňůra je opatřena připojovací vidlicí, odstranění vidlice (připojení do instalační krabice) nemá vliv na záruku.


Elektrický osoušeč rukou

Přístroj je vybaven jednorychlostním radiálním ventilátorem, je proto. Losdi elektrický bezdotykový osoušeč rukou z nerezu Kód: CS-600-X. Hygienický elektrický tryskový osoušeč rukou Jet Dryer HEPA, patří na každou toaletu, do nemocnice, farmaceutických zařízení, veřejných budov a areálů, škol a. Hygienické systémy, vybavení sanitárních prostor, spotřební materiál pro hygienu. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Klasický elektrický osoušeč vs.


Záleží na spotřebě elektřiny konkrétního typu vysoušeče, zdroji elektrického proudu v daném regionu i době, kterou potřebuje k dostatečnému osušení rukou. Výhodou vysoušečů rukou je kromě toho, že nemusíte neustále doplňovat papírové ručníky do zásobníků, také finanční úspora, která ve srovnání nákladů na elektrickou energii a spotřebu papírových ubrousků vznikne. Bezpečný a spolehlivý osoušeč rukou ovládaný tlačítkem. Pro opětovné spuštění je nutné znovu zmačknout tlačítko. Kovový plášť, provedení matové.


Dvojitá ochrana proti přehřátí zaručuje dlouhou životnost. Bezdotykový teplovzdušný osoušeč rukou k montáži na omítku, chromniklová ocel, povrch hedvábně matný, zaoblená čelní strana s povrchovou úpravou InoxPlus k redukci otisků prstů a lepšími čisticími vlastnostmi (easy to clean), tloušťka materiálu mm, infračervený senzor pro bezdotykový provoz, měnitelná teplota vzduchu, dosah senzoru nastavitelný od - cm. Sušák je vybaven automatickým infračerveným senzorem. Jakmile položíte ruce pod přístroj, zapne se silný proud vzduchu. Po minutě se přístroj automaticky vypne.


Pro větší bezpečnost je integrována ochrana proti. Nabízíme vše pro vaši kancelář. Zboží vám doručíme po celé ČR zdarma. Lesklý elektrický osoušeč rukou FLOW s automatickým zapínáním. Topné těleso: příkon 2. EMPIRE U-NIK AUTOMATIC OSOUŠEČ ABS PLAST BÍLÝ.


Elektrický osoušeč rukou

Bezdotykový elektrický osoušeč rukou se hodí na frekventované toalety k nepřetržitému provozu. Tryskový osoušeč rukou vysuší ruce během 10ti sekund. Díky tomu, že je osoušeč vyrobený z tvrdého plastu, odolá útokům vandalů. Za jeho funkčnost ručíme let nebo milion použití. Merida elektrický osoušeč rukou starflow, matný.


Tento velmi rychlý proud vzduchu přitom zbaví povrch rukou vlhkosti. Skladem Značka: Merida.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.