neděle 9. prosince 2018

Elektrikář praha 10

Elektrikář praha 10

Nabízíme Vím elektroinstalační práce počínaje projektem až po konečnou revizi a vyřízení přihlášky k odběru elektrické energie. V obou případech vám své služby nabízí elektrikářská firma Romana Kokeše. Provádíme opravy v domácnostech a firmách. Praha -Vršovice, 28. Zajišťujeme sklenářské, zámečnické a instalatérské, elektrikářské, zahradnické i malířské a úklidové práce či údržby zahrad a vyklízení nemovitostí.


Petr Toborik -elektrikar praha , praha 10. Dále nabízíme výměny bytových rozvaděčů, elektrické instalace pro nově budované kuchyně, koupelny a pokoje, samostatné okruhy pro zásuvky k pračkám a sporákům. Uvedená cena je orientační. Přibližnou cenu Vám zdarma spočítáme z výkresu, přesnou cenu po obhlídce bytu. Jsme elektrikářská firma s mnohaletými zkušenostmi v oboru.


ELEKTRIKÁŘ PRAHA elektrikarpraha. Mezi námi běžně poskytované služby patří zejména instalace a opravy elektrických rozvodů, elektro revize, montáže hromosvodů, instalace televizních antén. Jestli se nedovoláte - pište sms. Působíme v Praze a okolí. Jmenuji se Petr Křovina, jsem vyučený elektrikář a jako hodinový manžel v Praze a okolí Vám profesionálně pomůžu s montáží, opravami a údržbou domácnosti nebo kanceláře.


Během jedné návštěvy Vám např. Občané Desítky si mohou od 1. NAPIŠTE HLEDANÉ SLOVO A STISKNĚTE ENTER. Užíváme cookies, abychom vám zaji. Porucha či havárie na elektro zařízení je velmi frustrující komplikací, protože na ni obvykle nejsme připraveni. Obrátit se na nás můžete zejména s opravou elektroinstalace, elektromontáží či revizí.


Do hodiny jsme u Vás! Datová schránka: hnhacvt. Tento inzerát již není aktivní. Inzerent ho stáhl z nabídky. Prosím vyberte si z podobných aktivních inzerátů.


Elektrikář praha 10

AV elektro - Pavel Voldán. Najděte si lepší práci v aktuální nabídce pracovních míst jako elektrikář v Praze a okolí na plný úvazek. Komplexní služby Vám dodají naši elektrikáři, zedníci a instalatéři. HBS – Odborník v oblasti koupelnových systémů Plánujeme a vyrábíme prefabrikované koupelny pro hotely, obytné soubory, nemocnice, domovy důchodců a pečovatelské domy. Rozvody slaboproudu, podlahové topení, zapojení spotřebičů.


Elektroinstalace rodinných domů, bytů i kanceláří. Výpadek elektřiny je vždy nepříjemná komplikace, obzvlášť pokud vás postihne v momentě, kdy na něj nejste připraveni. Dobře víme, že při řešení výpadk. Práce je na živnostenský list nebo pracovní poměr.


Elektrikář praha 10

Zahradnictví v Praze a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ZAFIDO, s. Včetně víkendů a svátků. Zaručujeme rychlý dojez do minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.