úterý 25. prosince 2018

Elektrikář praha 4

Elektrikář praha 4

Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy. Provádíme opravy a rekonstrukce v bytech a domech, nové elektroinstalace a revize. Upravujeme elektroinstalace pro bytová jádra.


Zajišťujeme nonstop provoz havarijní služby. Nabízíme elektrikářské práce po celé Praze. O nás - elektrikáři z Prahy. Jsme elektrikáři působící v Praze. Máte dotaz na elektrikáře?


Působíme v Praze a okolí. Mezi námi běžně poskytované služby patří zejména instalace a opravy elektrických rozvodů, elektro revize, montáže hromosvodů, instalace televizních antén. Zajistíme Vám montáž, servis, revizi, údržbu a opravu elektroinstalace, připojení elektrických spotřebičů, osvětlení, elektrické vytápění i zabezpečení vašeho bytu, domu, chaty, chalupy a garáže. Firma provádí elektroinstalace v nových objektech, ale také rekonstrukce elektroinstalace, jako je například rekonstrukce bytového.


Dle telefonické domluvy. Bytoservis - non stop, s. Provádíme elektrikářské práce, opravy a servis elektroinstalací, zapojení a montáž varných sklokeramických a indukčních desek, výměnu a zapojení bojlerů, dodání vč. Praha - Lhotka) 7km. Svými službami uspokojujeme Prahu stejně tak i Prahu 4. Havárie a poruchy na elektrických rozvodech jsou vždy velmi nepříjemnou komplikací.


Rychlá a odborná pomoc v takovém případě určitě přijde vhod. Elektrikář praha , elektrikáří praha. PROFESIONÁLNÍ ELEKTRO-MONTÁŽNÍ PRÁCE V PRAZE a jiných městech Česka. Jestli se nedovoláte - pište sms. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat.


Bez fungující elektriky si dneska jen málokdo dokáže svůj život představit, proto když se stane nějaká nehoda, okamžitě musíte najít, který šikovný a zkušený elektrikář či elektrikáři Vám pomohou s odstraněním Vašeho problému. Termín nástupu do práce: 11. Jmenuji se Petr Křovina, jsem vyučený elektrikář a jako hodinový manžel v Praze a okolí Vám profesionálně pomůžu s montáží, opravami a údržbou domácnosti nebo kanceláře. Během jedné návštěvy Vám např.


Každý elektrikář od nás má bohaté zkušenosti z oboru. Roman Kokeš je elektrikář Prahy , ale jeho firma působí ve všech městských. Naši elektrikáři mají všechny potřebné zkoušky dle zákona, pracují. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba EKOTECHNIK Czech. ID datové schránky: grar5mp.


Obrátit se na nás můžete zejména s opravou elektroinstalace, elektromontáží či revizí. Od dětství mne bavila manuální práce a tak jsem se dal na obor elektro. Ve svém životě jsem ale postupn�. Patříme mezi pět nejvýznamnějších firem v tomto oboru a zaměstnáváme více než 3zaměstnanců na pobočkách v ČR, z nichž některé disponují rozsáhlými showroomy svítidel, světelných zdrojů, vypínačů, zásuvek a. To vše vždy provádí zkušený a proškolený elektrikář.


Poskytujeme elektro pohotovost, nonstop havarijní a poruchovou službu pro Prahu a okolí. Včetně víkendů a svátků. Zaručujeme rychlý dojez do minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.