pondělí 24. prosince 2018

Elektrikář praha

Provádíme elektrikářské práce, opravy a servis elektroinstalací, zapojení a montáž varných sklokeramických a indukčních desek, výměnu a zapojení bojlerů, dodání vč. Nonstop havarijní servis Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha Praha 1 Běchovice, Počernice, Štěrboholy, Úvaly Provádíme i drobné elektroopravy: výměna zásuvek, výměna vypínačů, montáže osvětlení a svítidel všeho druhu, výměny jističů, výměny bytových rozvodnic. Elektrikář Praha Modřany. Vážení zákazníci, vítáme Vás na internetových stránkách naší firmy.


Provádíme opravy a rekonstrukce v bytech a domech, nové elektroinstalace a revize. Upravujeme elektroinstalace pro bytová jádra. Náš elektroservis začíná od jednoduché opravy zásuvky až po složité elektroinstalace ve velkých objektech. Naší hlavní osobou a majitelem elektrikářské firmy je Roman Kokeš, který podniká na základě živnostenského listu a samozřejmě splňuje veškeré zákonné požadavky na tuto činnost. Dále nabízíme výměny bytových rozvaděčů, řešení havárie elektrického vedení, elektrické instalace pro nově budované kuchyně, koupelny a pokoje, samostatné okruhy pro zásuvky k pračkám a sporákům.


Nabízíme Vím elektroinstalační práce počínaje projektem až po konečnou revizi a vyřízení přihlášky k odběru elektrické energie. Jestli se nedovoláte - pište sms. Pokud jste z Prahy a hledáte šikovného a spolehlivého elektrikáře, obraťte se na elektrikářství Richarda Jandy z Prahy 6. Provádím opravy a montáže elektroinstalací v bytech, domech a firmách po celé Praze. Spolehlivá práce elektrikáře za rozumné ceny v Praze a okolí. ELEKTRIKÁŘ PRAHA elektrikarpraha.


Kalkulace u zákazníka zdarma. Vyber si, o kterou službu máš zájem a jdeme na to ! Máte dotaz na elektrikáře? Poskytujeme veškeré elektrikářské služby – od realizací a oprav elektroinstalací v bytech a domech, přes provádění elektro revizí, instalací osvětlovacích systémů, montáže hromosvodů, až po drobné opravy na elektrických zařízení a vedení.


Dobrý deň, na byte ktorý sme nedávno zakúpili začali postupne odchádzať svetlá (byt dobré roky takmer nikto trvalo neobýval, takže sa moc nesvietilo). Nedávno odišla veľká časť a už je nutné to riešiť. Tto firma provádí kompletní rekonstrukce elektroinstalace rodinných domů a bytů.


Elektrikář praha

Když si vyberete tuto. O nás Služby Kontakt Fotky Partneři. Jako elektrikář provádím v Praze a okolí veškeré elektrikářské, elektroinstalační a elektromontážní práce, servis a opravy elektro zařízení.


Nabízím opravy, výměny a servis bojlerů, odborné zapojení elektrické varné desky a sporáku, montáž a zapojení lustrů a svítidel. Působíme v Praze a okolí. Bez fungující elektriky si dneska jen málokdo dokáže svůj život představit, proto když se stane nějaká nehoda, okamžitě musíte najít, který šikovný a zkušený elektrikář či elektrikáři Vám pomohou s odstraněním Vašeho problému. Příbram , Řevnice , Mníšek pod Brdy , Sedlčany , Hořovice, Rožmitál pod Třešínem. Do hodiny jsme u Vás!


Elektrikář praha

Rekonstru u jete bytové jádro a přišel by Vám vhod schopný elektrikář ? Chystáte rekonstrukci, přístavbu či úpravu elektrorozvodů? Hledáte poctivého a kvalitního řemeslníka - elektrikáře v Praze a okolí? Hledame elektrikare na praci pri renovaci bytu.


Slo by o kompletni predelani rozvodu ve starem byte o velikosti 40m kde se budou take instalovat elektricke primotopy. Chteli bychom co nejmene sekat do zdi - vyuzit li. Ať už potřebujete provést montáž elektroinstalace při stavbě rodinného domu či rekonstrukci bytu, provést elektro revizi, namontovat nově koupený satelit nebo jen opravit zásuvku či jistič jsme tu pro vás.


Jsme elektrikářská firma s mnohaletými zkušenostmi v oboru. Mezi námi běžně poskytované služby patří zejména instalace a opravy elektrických rozvodů, elektro revize, montáže hromosvodů, instalace televizních antén. Petr Toborik -elektrikar praha , praha 10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.