úterý 11. prosince 2018

Hdpe trubka černá

Hdpe trubka černá

S (Tvarovky a trubky) Hodnocení produktu:. Chránička optického kabelu HDPE bezhalogenová ? Zde se nacházíte: Heureka. Vyhledávání HDPE trubka. Cena (Kč) Od: Do: Seřadit podle. Na dotaz 2Kč včetně DPH.


K č 7Kč bez DPH. Další nejprodávanější Skrýt. PE trubky patří mezi nejvyhledávanější sort. Venkovní kanalizační systém obsahuje roury a tvarovky vyrobené z polypropylénu nejnovější generace barvy oranžové v průměrech.


Potrubí je v pevnostní třídě SN 8. Použití: doprava studené pitné vody (venkovní rozvody v zemi)doprava užitkové a závlahové vodypro vodovodní řády Technické parametry: materiál: HDPE (vysoce hustotní polyethylen)větší mechanická pevnostbarva: černá s modrými pruhypracovní teplota vody: °C. Tento typ potrubí je vyroben z vysokohustotního polyethylenu HDPE 1RC, který eliminuje rizika spojená s extrémními podmínkami při pokládce potrubí. Má výrazně zvýšené odolnosti vůči šíření trhlin i bodovému.


HDPE PE 1Doporučené Doporučené -. Balení = 100m Dodávky trubky jsou na celé desítky metrů! KG těsnění náhradní 500. Polyethylénová trubka černá s modrým pruhem. Určeno pro venkovní rozvody pitné vody.


Pokládá se na pískové lože. Trubky řežeme po m. Kč s DPH 2Kč bez DPH týden m K. Drenážní trubka černá 1mm bez otvorů PE ZESÍLENÁ. Tradiční plnostěnné potrubí PE 1určené pro otevřenou instalaci na pískové lože od skupiny Wavin je již po několik desítek let oblíbeným řešením.


Neuvažujte o použití gumových nebo měkčených plastových zahradních hadic - z mnoha druhů těchto hadic nadělá bazénová chemie oslizlý bílý roztok již během několika málo dnů. U nás najdete ocelové trubky v prakticky jakémkoliv provedení si jen budete přát. Základní cena za MJ ? Ještě jste se nepřihlásili? E-shop zobrazuje základní ceny.


Pokud máte slevu, musíte se přihlásit. Nakoupili jste v roc. Tlaková řada: PN Použití: pro tlakovou a podtlakovou kanalizaci do 20°C. Kromě toho v současné době pro výrobu trubek použít takové druhy jako jsou PE (mez stability - MPa): 10 PE (může být použit v systémech s tlaky až atmosfér) a PE (výtěžek - MPa). Teplice: bm Bílina: bm Duchcov: bm Krupka.


K osazení jako tlakuvzdorné a za chladu rázuvzdorné, volbou stěny určené pro těžké mechanické namáhání nebo pro ukládání do tvárnicových tratí. Barva a případné barevné proužkování podle přání zákazníka. Výrobek je součástí systému na studenou vodu. Rozměry a hmotnost (netto) Hmotnost: kg: Doprava zboží.


Jiní zákazníci koupili také. Hammerite Přímo na rez hladká černá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.