pondělí 31. prosince 2018

Koupelnový sušák

Hodnocení produktu: (Perfektní) 1recenzí. Pořiďte si malý a praktický závěsný sušák na prádlo Leifheit Rollquick 2vhodný do koupely, na balkón i vnějších prostor. Je vhodný pro umístění v koupelně, lodžii apod. Maximální délka vytažených silonových šňůr. Silonové šňůry vytáhnete jenom tehdy, pokud budete potřebovat.


Koupelnový sušák

Koupelnový radiátor s topnou tyčí a náplní BK. ES je nabízen s rovným nebo krouceným přívodním kabelem, který je zakončen síťovou vidlicí Unischuko 230V~ a síťovým spínačem. Je vybaven elektronickým regulátorem. ER se zapojuje do zásuvky. Výrobek je určen k sušení prádla v domácnosti.


Elektrický sušák ručníků LINER. ES MS s vidlicí a spínačem, 5x 3x 8 stříbrný, výkon Wattů. Velmi praktický sušák na ručníky a osušky NSU Olsen Spa dokáže kvalitně usušit Vaše mokré ručníky. Pokud nemáte dostatek místa na sušení, tento sušák vše vyřeší.


Koupelnový sušák

Sušák na koupelnový radiátor Ruco. Materiál: hliník, plast Rozměry. Sušáky na koupelnový radiátor (žebřík). Obsahuje totiž pevných šňůr o celkové délce cca metrů, které se dají postupně vysouvat podle objemu vypraného prádla.


Hodí se do každé koupelny a Vaše prádlo, ručníky či utěrky s ním velmi rychle oschnou. Držák ručníků Optima Pavia Way chrom PAV18. Závěsný sušák na koupelnový radiátor vám výborně poslouží při sušení ručníků či prádla, a přitom nezabrání cirkulaci tepla v koupelně. C, výkon 8W, materiál ocel, barva sněhově bílá. ES se síťovou vidlicí Unischuko 230V~ a síťovým spínačem je určen do koupelen, umýváren, sprch a podobných prostor k odkládání a dosoušení vlhkých ručníků a osušek.


Provozní povrchová teplota je dosažena během - minut po připojení k síti. Pro rozšíření plochy sušení se může ke stavajícímu. Podle čeho vybrat sušáky na prádlo? Nebo podle druhu: závěsný, vytahovací, navíjecí či elektrický. Může být ve tvaru kolotoče.


ES- nerez Olsen-Spa koupelnový sušák ručníků - otočný. Skladem u dodavatele - pracovních dnů. ES- bílý Olsen-Spa koupelnový sušák ručníků pevný. Praktický sušák na prádlo do koupelny od italského výrobce.


Koupelnový sušák

Díky teleskopickému stojanu sušáku získáte až 10m celkové sušící délky. Samonavíjecí koupelnový sušák s celkovou délkou šňůr m. Kč 3Kč bez DPH 32Kč. Nástěnný rozkládací sušák s minimálními nároky na prosto.


Konstrukce otopných těles je navržena k maximální účinnosti předávání tepla mezi vlastním radiátorem a okolím. Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Obzvláště důležitý je jeho výběr, zda pereme hodně a často, jestli máme k dispozici sušárnu s malou rozlohou, koupelnu nebo jen balkón.


V tom případě se osvědčí věšák na prádlo, který umožňuje usušit značné množství vypraného oblečení na malé ploše. Podívejte se v klidu na sušáky na prádlo v našem e-shopu a následně si váš vysněný sušák na prádlo objednejte v e-shopu HORNBACH s doručením přímo k vám domů. Nástěnné sušáky na prádlo jsou vhodné stísněné prostory: jako nap�. Prádlo visí u stropu a schne rychleji. Stropní sušák na prádlo Ideal šetří místo při sušení prádla.


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Při osobním odběru sleva 1Kč na každý sušák , pro více ks dopočítáme po dokončení objednávky. Množstevní:- pro až sušáků- pro až sušáků- pro až sušáků- pro více než sušáků.


Slevu spočítáme po dokončení objednávky a zašleme upravené platební informace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.